Livet i Leve Hytter

Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3360

I Leve Hytter har vi samlet en engasjert gjeng med dyktige fagpersoner. Her presenterer vi noen av dem, som på hver sin måte er med å gjøre Vy-hyttene mulig!

Hege Holmberg, selger

Hva er din jobb?
- Min jobb er å introdusere Vy-konseptet til kunder på en så god måte at de kan ta gode avgjørelser. Det gjør at jeg kan komme med et forslag til ei hytte som de vi ha.

Hvilke erfaringer fra tidligere har du nytte av i jobben din?
- Jeg er utdannet grafisk designer, hvor jeg lærte mye om estetiske prinsipper og hva som passer sammen. Det gjør også at jeg trives godt med å jobbe innenfor retningslinjene fra arkitekten. Før Leve Hytter jobbet jeg med planlegging av kjøkken. Da ble jeg trent til å jobbe på oppdrag for andre, og sørge for at de blir fornøyd. Jeg er vant til å se for meg hvordan ting blir. Det er et puslespill!

Hva er du mest opptatt av i ditt arbeid?
- Jeg er opptatt av å være veldig tydelig overfor kunden, med å få frem konseptet og sikre en god prosess frem mot ferdig hytte.

Hva er det beste med å jobbe i Leve Hytter?
- Det er helt fantastisk å jobbe med Vy! Det er nesten som en baby for meg. Jeg har vært med nesten helt ifra begynnelsen, og blir aldri ferdig med den. Den har så mange muligheter. Vi har laget hundrevis av hytter, men praktisk talt ingen er helt identiske.

Miljøet er her er veldig bra. Det er deilig å jobbe på et sted der folk tar ansvar og er samvittighetsfulle. Det er ingen som sluntrer unna. Du kan gå å sparre med kollegaene dine, og du merker at alle vil hverandre godt og løfte hverandre.

Så må jeg nevne Arve. Du trenger ikke pakke inn ting til han når du vil formidle noe, og du får klar tilbakemelding. Han er veldig rett frem. Han snakker veldig fort, men han lytter også. Det har så mye å si for arbeidstaker, for da føler du deg sett og hørt. Det er viktig for eierskap til det man gjør, og gir motivasjon.

Hva er godt hytteliv for deg?
- Vi har ikke hytte ennå, men driver og bygger for tiden. Så da kan jeg si hva jeg tror det kommer til å bli. Når du er hjemme har du aldri helt fri. Det er alltid et eller annet annet som skal gjøres eller kommer i veien. Jeg gleder meg til muligheten til å komme unna hverdagen og bare være sammen.

Piotr Thomaszewski, Snekker

Hege Holmberg, selger

Piotr Thomaszewski, Snekker

Hva er din jobb?
- Vi bygger hytta fra grunnmuren og opp, utvendig og innvendig. Lekting, fuktsperre, isolasjon, tak, gulv, alt sammen. Det kommer egne håndverkere og gjør elektrisk og vvs da. Jeg liker byggearbeid, og jobber i team med broren min.

Hvilke erfaringer fra tidligere har du nytte av i jobben din?
- Det er to år siden jeg begynte i Leve Hytter. Jeg har alltid likt å jobbe med treverk. Tidligere har jeg jobbet med betong, men det er ingen tvil om at tre passer best for min del.

Hva er du mest opptatt av i ditt arbeid?
- Jeg er mest opptatt av å gjøre en god jobb, å få det så perfekt som mulig, slik at det ikke blir noe problem senere. Stikkordet er kvalitet. Jeg passer på at det materialene ikke har feil på seg, for eksempel stygge kvister. Også er det selvfølgelig viktig å følge planen.

Hva er det beste med å jobbe i Leve Hytter?
- Jeg er veldig fornøyd med å snekre for Leve Hytter. Jeg har en veldig god sjef, og gode kollegaer; Rune, Wayne, Jo Roger. Det er alltid nok å gjøre, samtidig som atmosfæren er rolig, selv om det er travelt. Vi spøker og ler mye når vi møtes. Sjefen min er også forståelsesfull og gjør det enkelt for meg å jobbe, slik at jeg kan jobbe turnus. På den måten får jeg vært regelmessig hjemme med familien min i Polen.

Hva er godt hytteliv for deg?
- Jeg har ingen hytte selv, så for meg handler turnus og ferier om å ha tid hjemme sammen med familien. Det er fint!