Velkommen til årets siste hytte- og tomtedag på Norsk Hyttesenter!

Solcellepanel Hellerud 2 justert

Lørdag 12. november kl. 10-16 arrangeres årets siste messe på Hellerudsletta. Vi har fokus på strømsparetiltak på hytta og tomtemuligheter. Besøk oss på våre visningshytter for både veiledning, tips og råd til hvordan du skaffer deg hyttedrømmen.


Har du ikke anledning denne dagen, er en av våre hyttekonsulenter tilstede hver torsdag, fredag og lørdag.
Åpningstider: Torsdag kl. 12-20, fredag og lørdag kl. 10-16
Siste åpningsdag før jul er lørdag 10. desember, og første åpningsdag i 2023 er torsdag 5. januar.


Strømsparetiltak

Det skrives mye om økte strømpriser og noen vurderer nedstenging av hytta i vinter. Vi anbefaler tre konkrete strømsparetiltak. En luft-luft varmepumpe er en veldig god løsning, mens et system for smart strømstyring også kan bidra mye. En stor andel av strømforbruket kan dekkes ved innkjøp av solcellepaneler. Solcelle-leverandøren Miljøtak er tilstede sammen med oss lørdag 12. november for en prat om hvordan du kan spare strøm. Miljøtak har også montert solceller på en av våre Leve Hytter, slik at du får sett hvordan dette ser ut i praksis.

Finn tomten til din nye hytte


Leve hytter er en del av Faun Gruppen, som er Norges ledende hytteprodusent. Nå har vi akkurat lansert en ny tomteportal, som viser alle samarbeidene vi har på ulike tomteområder i Norge. Enten du drømmer om hytte ved sjøen eller på fjellet, har vi noe for enhver smak. Vi er til stede gjennom dagen for å kunne gi deg tips og råd om ulike destinasjoner, slik at du lettere vil kunne finne frem til det området som passer deg og ditt behov. Les mer på vår tomteportal

Vi sees på Hellerudsletta lørdag 12. november!

Se veibeskrivelse her