Basecamp 1004

Basecamp 1004

Du kommer alltid tilbake

Les mer
Adobe Stock 310496612

Du forbinder kanskje "basecamp" med ekstrem fjellklatring. Et sted hvor de eventyrlystne samler krefter før toppstøtet, et sted de kommer tilbake til etter å ha testet nye høyder. Basecamp 1004 er stedet du alltid vender tilbake til etter å ha tilfredsstilt eventyrlysten ved å bestige Falketind eller kanskje du har besteget Bitihorn på randoski. Men Basecamp 1004 er også stedet du kommer tilbake til etter en lang skitur eller noen svinger i bakken. Det er stedet som gir enrgi for nye eventyr. Store og små. Stedet du lengter etter på tampen av en hard arbeidsuke.

Basecamp 1004 - stedet du samler og skaper energi. Stedet du alltid kommer tilbake til.

Adobe Stock 94028048

Basecamp 1004 på Storstølie i Valdres kommer i høst!

På Basecamp 1004 skal bygges på de beste tomtene på toppen av Aurdalsåsen, nærmere bestemt i Storstølia. Det skal bygges seks Vy 16UH. Dette er noen av de mest innholdsrike hyttene til Leve Hytter. Med to fulle etasjer og hems får du alt hva du kan ønske deg.

Vi vil fortløpende legge ut mer informasjon på denne siden, så følg med!

Nysgjerrig?

Ønsker du mer informasjon om Basecamp 1004, eller ønsker å sette deg på interesselisten kan du kontakte vår hyttekonsulent via vårt kontaktskjema. Alle som er på interesselisten vil få mulighet til å kjøpe før prosjektet legges ut på markedet.

Din kontaktinformasjon
Din melding
DJI 0114