Brakastølen

Brakastølen

Åpent og vilt med utsyn mot Jotunheimen

Les mer
Fottur i fjellet Vaset

Brakastølen i Valdres

Vaset - Brakastølen Øst i Valdres ligger høyt og flott ved Panoramavegen mellom Valdres og Hemsedal. Området er en naturperle og byr på et flott og variert fjellterreng med et levende stølsmiljø, varierte aktiviteter, butikker og hyggelige serveringssteder.

Her er det åpent og vilt landskap med flott utsyn mot den ville Jotunheimen. Dette er et familievennlig område for flotte opplevelser sommer som vinter, med milevis med flotte langrennsløyper, et hyggelig alpinanlegg, områder for fiske, jakt, fotturer, sykling og andre friluftsaktiviteter.

Vaset er et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby spennende aktiviteter både sommer og vinter. Vaset ligger i Vestre Slidre kommune og grenser mot Hemsedal, ca. 18 km nord-vest for regionsenteret Fagernes og 200 km fra Oslo. Panoramavegen over til Hemsedal gjør tilgjengeligheten til Vaset god, også mot vest, samtidig som en kjøretur langs denne legendariske veien er en opplevelse i seg selv.

Dronebilde fra Brakastolen

Ønsker du mer informasjon om Brakastølen?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Maya, tlf 474 18 350 / maya@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Langrenn på Vaset

Løypenettet på Vaset er på ca. 120 kilometer, og prepareres av Vasetløypene SA. Løypelaget preparerer løypenettet med to store løypemaskiner med en bredde på 4,5 meter. Løypemaskinene lager to klassiske spor og med skøytetrasè i midten. Løypenettet til Vasetløypene varierer fra lysløype som ligger i granskog, til løypene på snaufjellet innenfor Gomobu. Her kan en oppleve skiturer på slake vidder, men også mulighet for å komme opp på fjellet «Syni» på 1137 moh.

Bilde 1

Familievennlig alpinanlegg i Vaset

Vaset skiheiser har 9 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader. Vaset er et flott alternativ for barnefamilier og de som vil øve seg på rails eller hopp.

Screenshot 2021 04 07 at 14 06 04

Et eldorado for sykelisten

Vaset ligger midt i et eldorado for syklister i alle aldre og på alle nivåer. Sykkelmiljøet i Valdres har vokst de siste årene, med Valdresrittet og Offroad Valdres som beintøffe ritt og familievennlige sykkelturer som en del av den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen". Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelløyper som passer for hele familien

Sykkelritt pa Vaset
63 B00917215

Vy hytter på Brakastølen

På Brakastølen kan du velge mellom mange forskjellige Vy-modeller. Modellene Vy 23ATH, Vy 26CTH og Vy 28BT er vist som eksempler. Her har du mulighet til å finne en hytte som passer dine ønsker og behov. Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning, og hyttene kan speilvendes. Hyttene kan leveres både med og uten hems. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Fra levehytte
Leve Hytter 2020 Tinholt 10
Leve Hytter 2020 Tinholt 24
Leve Hytter 2020 Tinholt 2
Ildsted Hellerud2 lowres

Vy 23ATH

På Vy 23ATH er oppholdsrom og kjøkken plassert på ene halvdelen på langsiden av hytta. På denne modellen kan du få hems over hele lengden til hytta, dette gir en meget romslig hems med mulighet for flere rom.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

Vy 26CTH

Denne modellen har oppholdsrom og kjøkken den ene halvdelen av hytta. På den måten får man et romslig oppholdsrom og mulighet til å få utsikten inn i stua. På denne modellen er det også muligheter for å få en romslig hems.

DSC03582 Vy 26

Vy 28BT

Vy 28BT er en standardmodell uten hems. Dette er en elegant hytte som glir inn i omgivelsene. Denne modellen har oppholdsrom på den ene halvdelen av hytta. Der kjøkkenet er plassert brukes hele bredden av hytta.

2014 08 26 Hellerud 3

Plantegninger på foreslåtte modeller

Tomtene

Tomtene ligger i skrånende terreng i to grender; Brakastølen og Ulven hyttegrend. Ønsker du tomtevisning kan du ta kontakt med grunneier, Tranberg Utvikling

IMG 4157

Prisliste

Prisene er basert på laveste tomtepris. Det vil være tillegg for hems på modell Vy 23ATH og Vy 26CTH.

Tomteområde Vy 23ATH Vy 26CTH Vy 28BT
Brakastølen Fra 5 538 000 Fra 5 866 000 Fra 5 950 000
Ulven Hyttegrend Fra 5 238 000 Fra 5 566 000 Fra 5 650 000
Tillegg for innredet hems fra 376 000 fra 218 000 uten hems
DSF8624
R4 A3200
DSF8656
27
R4 A3208
R4 A3214

Beskrivelse

Grunn- og betong:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefyllingmot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Der det er inntegnet på situasjonsplanen leveres natursteinsmurer. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider:
Utvendige overflater:
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har 14 mm beiset Vy-panel på vegger og i himling. Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 20 mm hardvoksbehandlet pigmentert eikegulv.
Hems: Ved valg av innredet hems som tillegg, med oppgitte priser i annonsen, leveres denne med børstet furugulv som matcher eikegulvet i førsteetasjen. Vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovn er inkludert.

Generelt

Kontraktsforhold:

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmurs-arbeidene. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konsept-modellene VY. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 147,1 fra nov.2022. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid” frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Tranberg Utvikling AS vedrørende tomt, med VA Entreprenør AS vedrørende grunnarbeider og FG Bygg AS vedrørende betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene.

Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Tranberg Utvikling AS, VA Entreprenør AS, FG Bygg AS og Leve Hytter AS.

Det tas forbehold om at kommunen gir byggetillatelse.

Utvendig farge (mørke farger/jordfarger) og taktekking (torv) i henhold til reguleringsbestemmelsene.

Tomt:

Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense.

Ferdigstillelse:

Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Nøkkelinformasjon

  • Snøsikkert

  • Hems

  • 2-3 soverom

  • 1-2 etasjer

  • 93-113 m2 BRA

Plantegninger