Budor

Budor

Velkommen til vidde og skog

Les mer
IMG 7582

Skogens ro og viddenes vidsyn

I Hedmarksvidda Hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. Med kort reiseavstand fra sentrale Østlandet, under to timer fra Oslo, er fritiden ikke langt unna. Her får du naturen tett på kroppen. Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda Hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen. De som eier hyttene i Hedmarksvidda Hyttegrend vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommen inn i til skog og vidde.

IMG 1252

Ønsker du mer informasjon om mulighetene på Budor?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Cathrine, tlf 908 63 111 / cathrine@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Sentral beliggenhet med mange muligheter

Kort reisevei i kombinasjon av alle mulighetene Budor byr på, er et godt argument for å velge akkurat Budor som et sted å tilbringe fritiden.

Enten det er sykkel, fotturer i skogen eller på vidda eller lange skiturer innover Hedmarksvidda i nypreparerte skispor som står høyest i kurs, så ligger alle muligheter til rette.

IMG 1190
DSC00301
Budor Skianlegg
2 T5 A6855
2 T5 A6844

Stort løypenett

Få steder kan skilte med et så variert tilbud av langrennsløyper. I løypenettet, som henger sammen med løypenettet til Sjusjøen og Hafjell, kan du gå milevis i vakkert skiterreng. Av mange er dette skiterrenget regnet som verdens beste.

Budor skitrekk

På Budor finner du et lite skitrekk som er en sikker vinner for barna. Dette er en fin skibakke for familien. Ypperlig for lek på ski

Bilde Budor6
2 T5 A4586

Sykkel på vidda

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som hvor det er muligheter til både å vandre og sykle.

Ta deg en dukkert

De mange vannene i nærheten gir mulighet til en forfriskende dukkert på varmer sommerdager. Godt for både store og små.

2 T5 A4816
Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0077
Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No
DSC03582 Vy 26
Vy 19 A skaret
R4 A3163

Planløsninger med mange muligheter

Vy kommer i mange størrelser. Med de tre foreslåtte modellene på Hedmarksvidda Hyttegrend kan du velge om du vil ha en såkalt A-modell eller C-modell. A-modellen har stue, kjøkken og spiseplass langsmed hyttas lengderetning. Dette gjelder Vy 19 AH og Vy 23ATH. På Vy 26CTH, som er C-modeller, har du sitteplass, stue kjøkken og spisestue mot kortenden av hytta. På disse modellene blir mindre rom som soverom, bod og gang samlet i den andre enden av hytta. Her får man et definert skille på all-rom og de andre rommene i hytta.

Tomtene

Tomtene på Hedmarksvidda Hyttegrend ligger i lett skånende terreng. Alle tomtene har umiddelbar nærhet til fjellet og mange vil få flott utsikt utover den flotte naturen på Budor. Tomteområdet ligger inntil langrennsløypene.

Se tomtepriser og mer info her


Hedmarksvidda Hyttegrend, Budor

  • Hems

  • Etasjer: 1+hems

  • BRA: 72 m2-105 m2

  • Soverom: 3-4

  • Snøsikkert