Budor

Budor

Velkommen til vidde og skog

Les mer
IMG 7582

Skogens ro og viddenes vidsyn

I Hedmarksvidda Hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. Med kort reiseavstand fra sentrale Østlandet, under to timer fra Oslo, er fritiden ikke langt unna. Her får du naturen tett på kroppen. Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda Hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen. De som eier hyttene i Hedmarksvidda Hyttegrend vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommeninn i til skog og vidde.

IMG 1252

Forhåndsalget åpner 14. april kl 18:00

Før vi formelt starter salget i mai, er det mulig å for de som har meldt interesse å sikre sin tomt først.

Har du spørsmål om mulighetene på Budor, eller ønsker å sette deg på interesselisten?

Send inn kontaktskjema for å registrere din interesse eller still oss et spørsmål, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Sentral beliggenhet med mange muligheter

Kort reisevei i kombinasjon av alle mulighetene Budor byr på, er et godt argument for å velge akkurat Budor som et sted å tilbringe fritiden.

Enten det er sykkel, fotturer i skogen eller på vidda eller lange skiturer innover Hedmarksvidda i nypreparerte skispor som står høyest i kurs, så ligger alle muligheter til rette.

På hyttefeltet Hedmarksvidda Hyttegrend er det 5 forskjellige tun, hvor Leve Hytter skal bygge på det ene tunet. Her skal det bygges hytter med og uten hems. Les mer om hele feltet her>>

IMG 1190
DSC00301
Budor Skianlegg
2 T5 A6855
2 T5 A6844

Stort løypenett

Få steder kan skilte med et så variert tilbud av langrennsløyper. I løypenettet, som henger sammen med løypenettet til Sjusjøen og Hafjell, kan du gå milevis i vakkert skiterreng. Av mange er dette skiterrenget regnet som verdens beste.

Budor skitrekk

På Budor finner du et lite skitrekk som er en sikker vinner for barna. Dette er en fin skibakke for familien. Ypperlig for lek på ski

Bilde Budor6
2 T5 A4586

Sykkel på vidda

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som hvor det er muligheter til både å vandre og sykle.

Ta deg en dukkert

De mange vannene i nærheten gir mulighet til en forfriskende dukkert på varmer sommerdager. Godt for både store og små.

2 T5 A4816
Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0077

Hyttene på Levetunet på Hedmarksvidda Budor


Vi har plukket ut tre forskjellige hyttemodeller som vil passe fint inn på Hedmarksvidda Hyttegrend. Blant disse er det tre modeller med hems;Vy 19AH, Vy 23 ATH, og Vy 26CTH. I disse modellene kan du få inntil 4 soverom og 2 bad. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No
DSC03582 Vy 26
Vy 19Ah Vinter
R4 A3163

Planløsninger med mange muligheter

Vy kommer i mange størrelser. Med de tre utvalgte modellene på Hedmarksvidda Hyttegrend kan du velge om du vil ha en såkalt A-modell eller C-modell. A-modellen har stue, kjøkken og spiseplass langsmed hyttas lengderetning. Dette gjelder Vy 19 AH og Vy 23ATH. På Vy 26CTH, som er C-modeller, har du sitteplass, stue kjøkken og spisestue mot kortenden av hytta. På disse modellene blir mindre rom som soverom, bod og gang samlet i den andre enden av hytta. Her får man et definert skille på all-rom og de andre rommene i hytta.

Tomtene

Tomtene på Hedmarksvidda Hyttegrend ligger i lett skånende terreng. Alle tomtene har umiddelbar nærhet til fjellet og mange vil få flott utsikt utover den flotte naturen på Budor. Tomteområdet ligger inntil langrennsløypene, hvor Levetunet ligger øverst i feltet.

Tomteområde er fordelt i forskjellige tun. På hvert tun vil det være forutbestemt en hytteleverandør fra FH Gruppen med hytteleverandørene Leve Hytter, Familiehytta, Øverbygg, Nordlyshytter og Telemarkhytter.

SITUASJONSKART ny 01

Priser Levetunet på Hedmarksvidda Hyttegrend

Ta kontakt for priser

Hedmarksvidda Hyttegrend, Budor

  • Hems

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    Etasjer: 1+hems

  • BRA: 72 m2-105 m2

  • Soverom: 3-4

  • Snøsikkert