Kragerø View

Kragerø View

Sommerhytte i skjærgården

Les mer
2737 01 FFR i 03 type4 terrace R03

Kragerø View - svaberg og sjøutsikt

Vi er stolte av å kunne presentere et nytt idyllisk hyttefelt på Borteid ved Kragerø. Her kan du nyte det beste av Norsk sommer med svaberg og sjø. På 10 tomter skal vi bygge Leve Hytter sine vakre Sommer-Vy hytter. Hyttene har klare likhetstrekk med de originale Vy-hyttene, men har fått en sommerlig look med store skyvedører og romslige verandaer. Her blir det rom for å leve livet i en sommerhytte du virkelig vil være stolt av!


Vil du vite mer om Kragerø View?

Ta kontakt med hyttekonsulent May Torill på tlf 474 18 350 / maya@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding
Kragero View Eksterior Vinkel 01 v2 3destate no
Kragero View Eksterior Vinkel 05 v2 3destate no
Kragero View Eksterior Vinkel 02 v2 3destate no

Hyttene

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien «Vy», som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk som var på 1800-tallet. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning som gir en tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen. Sommer-Vy er sommervarianten av den prisbelønnede modellen Vy. Vy er smarte og moderne kvalitetshytter, utviklet og produsert i Norge. Sommer-Vy er et velprøvd konsept allerede, med 36 hytter som er bygd på Sydri, som ligger på resorten i Kragerø. Her har vi også en visningshytte som det kan avtales visning på. Alle 36 hyttene der ble solgt på to sesonger.

På Kragerø View vil det bygges Vy-hytter i sommervariant. Forskjellene er fra den originale Vy-hytta er små, men kvaliteten er den samme, og hyttene er fortsatt utviklet og produsert i Norge med fokus på miljø og bærekraft. Dette er fullverdige arkitekttegnede hytter som slipper sommeren inn i stuene.

Det tilbys to hyttemodeller av typen Sommer-Vy fra Leve Hytter i feltet, Sommer Vy 2 og sommer-Vy 3. Hyttemodell er på forhånd valgt og bestemt på hver tomt. Hyttene er omtrent like store, har tre soverom, et bad, stue/kjøkken og en bod. Det er mulighet til å påvirke planløsning og plassering av vinduer og dører, innenfor Vy-konseptet. Det er flere forskjellige gulvtyper å velge mellom, samt 5 forskjellige innvendige farger.

Utvendig kan det velges mellom 3 forskjellige farger, tilpasset reguleringsbestemmelsene og bestemt av arkitekt og utbygger. Hyttene leveres med et strøk grunning/mellomstrøk, tilnærmet fargene:

«Grønn umbra» med fargekoden NCS S5502-G

«Brent umbra» med fargekoden NCS S5005-Y80R

«Mørk kjølig grå» med fargekoden NCS S4005-R80B

For mer informasjon om hyttene, henvises det til Leve Hytter sin leveransebeskrivelse for Sommer-Vy, eller ved å kontakte vår hyttekonsulent.


Sommer-Vy 2

  • Soverom: 3
  • BRA: 66 M2 + 36m2 terrasse (TBA)M2

Sommer-Vy 3

  • Soverom: 3
  • BRA: 76 M2 + 28m2 terrasse (TBA)M2

Priser

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 151,2 fra mars.2024. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid, i alt”, frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta. Vi tar forbehold om trykkfeil i prisliste.

Tomt Sommer-Vy 2 Sommer-Vy 3
1 6 677 000
2 6 677 000
3 6 677 000
4 5 744 000
5 6 152 000
6 6 427 000
7 5 994 000
8 6 227 000
9 Ferdig oppsatt Vy2 med oppgraderinger kr 6 300 000
10 6 727 000
Visualisering fugleperspektiv numerert
Sommer Vy 2
Sommer Vy 3
Stue Sommer Vy 2
2737 01 FFR i 01 type5 living R03
Soverom Sommer Vy
Bad Sommer Vy

Området

Kragerø View ligger på Borteid, et rolig og idyllisk sted i Kragerø kommune, ut mot Skiensund og Skjærgården, med fastlandsforbindelse, slik at man kan ankomme hytta uten å ta hensyn til vær eller fergetider. Fra hyttene er det utsikt mot sør og vest, og man ser rett over til Kragerø, en liten båt- eller biltur unna. Dette er en unik mulighet til å få seg en sommerhytte med nærhet til sjøen.Hyttene blir tilknyttet kommunalt vann og avløpsnett via private fellesledninger som bores i fjellet mellom feltet og kommunalt tilknytningspunkt. Det legges inn strøm og fiber.

Kjøreavstander og adkomst:

Oslo ca. 2,5 timer, Kongsberg ca. 2,5 timer, Hønefoss ca. 3 timer, Gjøvik ca. 4 timer, Tønsberg ca. 1,5 time, Skien og Porsgrunn ca. 1 time. Det er kjøreforbindelse helt fram til felles parkeringsplass for hyttene, som ligger fra 50 til 150 meter fra hver enkelt hytte. Det blir bilveg opp til feltet for av/pålessing, med stiadkomst til hver enkelt hytte de siste meterne. Denne løsningen er valgt nettopp for å bevare naturen, og ha minst mulig biltrafikk rundt seg når skjærgårdslivet skal nytes. Stiadkomsten er stort sett på svaberg og i lettgått terreng og anslagsvis i snitt 20-30 meter til hver hytte. På felles parkeringsplass får alle sin dedikerte plass og det legges til rette for ettermontering av elbil-ladeanlegg. For å finne feltet, kjør Borteidvegen og sving deretter til venstre på Skiensundvegen. Følg denne i 650 meter. Du får så Kragerø View skiltet på venstre side. Det er reservert to P-plasser for besøkende som skal på visning. Hyttefeltet ligger til venstre oppe på svaberget.

https://goo.gl/maps/2jMDPtq2hpKgJ8v98

Aktiviteter:

Borteid byr på fint turterreng, og den korteste turen er opp til Borteidknuten som er noen minutter å gå fra hyttene. Her er det en fantastisk utsikt, kanskje skjærgården flotteste, og det er en opplevelse å sitte der og nyte solnedgangen. Ellers i området er det en god del stier og mange fine turer å velge blant. Vegene i området egner seg også fint for sykling.

R5 FF7116
Kart borteid u strand 01
R5 FF7078

Flott utsikt mot Kragerø fra tomteområdet

Drone 172

Nyt livet i skjærgården med utflukter til holmer og øyer.

Drone 47 edited tomter merket rev
IMG 4655

Yrende båtliv inn mot Kragerø brygge. Bilde tatt fra tomteområdet.

Ship O´hoi

Borteid Småbåthavn ligger ca. 3-4 minutters liten biltur unna hyttene, eller ca. 7 minutter på sykkel.

De har to utleiebåter om du ønsker å leie, eller kanskje prøve båtlivet litt før du kjøper og blir skipper på egen skute. Det tilbys båtplasser på 2,5, 3 og 3,5 meter og parkering for bil.

For 2022 ligger prisene pr. plass inkl. parkering pr. år fra kr. 10.000,- Borteid småbåthavn kan også passe på båten din i opplag på vinteren med service og vedlikehold ift. dine ønsker. Kontakt Borteid Småbåthavn AS, v/ Nils Birger Øyløkken på post@borteid.no eller 35989475/48401030

Med egen båt kan man for eksempel dra på øyhopping til Kragerøs 495 øyer og holmer. For øvrig er det allemannsretten som gjelder, og det er mange muligheter for bading i sjøen og andre aktiviteter på Borteid. Tilhørende Borteid Småbåthavn er det en liten sandstrand som er populær for bading og utslipp av kajakk.

Prosjektet Kragerø View – Borteid har innhentet informasjon og priser, og oppfordrer interesserte til å ta direkte kontakt med havna for oppdaterte og nøyaktige priser.

På Bjerketangen kan man spille tennis på en bane med svært høy standard som ligger en liten 3 minutters oppvarming/joggetur unna hyttene. Det er også en basketkurv der, for den som vil ha et slag streetbasket. Kontakt Knut Ramberg på 952 49 009 for avtale om spillerett på bana. Vi tar forbehold om ledig kapasitet.


IMG 4633
IMG 4718
IMG 4696
IMG 4686
IMG 4647

Fra stranda ved Borteid Småbåthavn

Leveransebeskrivelse og informasjon

Leveransebeskrivelse hytte Sommer-vy – totalentreprise over mur.

GENERELT

Leveransen er i henhold til «TEK 17». Leve Hytter er ansvarlig søker og står for innhenting av ansvarsretter, byggemelding, innhenting av samsvarserklæringer og søknad om ferdigattest. Leve Hytter står for prosjekt- og byggeledelse, inkludert trykkprøving. Videre sørger Leve Hytter for plikter og oppgaver som følger av byggherreforskriften vedrørende HMS på bygge- og anleggsplasser.

TØMRER- OG SNEKKERARBEIDER

YTTERTAK Papptekking (lektepapp), 18mm rupanel taktro. Takkonstruksjon med takstoler og kaldt, luftet loft. Takutstikk har åpne sperreender og synlig taktro. Forkantbord og vindskier i 32 x 280 mm furu Vy-panel.

YTTERVEGGER Ytterveggs-kledning i 32 x 280 mm furu Vy-panel (som skrus), underligger, lufting, forhudning, 15 cm bindingsverk, 15 cm mineralullisolasjon, diffusjonssperre, 5 cm innlekting, 5 cm krysslagt mineralullisolasjon og 14 mm beiset VY-limtrepanel (furu). Vindfang har 19 x 148 mm slettpanel.

YTTERDØRER OG VINDUER Hovedinngangsdør, komplett med vridere og låskasse. Utadslående balkongdør er isolert med 2 lags herdet energiglass. Leveres i standard farge. Vinduer har 2 lags herdet energiglass. Åpningsvinduer er innadslående med drei/vipp funksjon og espagnolettlås. Leveres i standard farge.

TERRASSE/VINDFANG Gulv med impregnert bjelkelag og 28 x 120 mm impregnerte terrassebord. Himling over terrasse og vindfang med 32 x 280 mm furu Vy-panel. Utvendig søyle kledd med 32 x 280 mm furu Vy-panel.

HIMLINGER Himling mot kaldt loft med 14 mm beiset VY-limtrepanel (furu), 30 mm nedlekting, diffusjonssperre og 25 cm isolasjon med papir.

GULV Furu heltre gulv 25 x 135 mm natur Arctic (hvitpigmentert), 3 cm tilfarergulv, 2,5 cm mineralullisolasjon og diffusjonssperre. Legges på alle rom unntatt bod, toalett/bad og gang.

INNERVEGGER 10 cm innervegger i bindingsverk, isolert med 10 cm mineralullisolasjon, kledd med 14 mm beiset VY-limtrepanel (furu). På våtrom der det er angitt flis, kles veggene med rupanel og gips som underlag for flis.

INNERDØRER Slette kompakte innerdører i valgfri NCS. Innerdører leveres med terskler, vridere og mellomdørslås. Innerdører til WC, bad og vaskerom har flat terskel for lufting. Skyvedører er uten terskler, vridere og lås. Skyvedører til våtrom har flat eiketerskel.LISTVERK Tak-, fotlister og gerikter i 12 mm glattkant furu natur (beiset).

TAKRENNER, TAKHATTER OG BESLAG Skjulte/innvendige takrenner bak forkantbord, nedløp er kjetting. Vannbrettbeslag og andre overgangsbeslag i sort stål. Takhatter i sort stål.

VENTILASJON Veggmonterte avtrekksvifter på toalett/bad. Veggventiler i soverom, stue (2 stk.) og bod. Vegg- eller takgjennomføring for tilkobling av kjøkkenventilator.

MUR- OG FLISARBEIDER Flis type Kaleido Nero/Grigio 30x30cm i gang, bod, badstue og bad. Dusjhørne/dusjnisje har nedsenk med 5x5cm flis. Sokkelflis på våtrom. Veggflis i dusjhjørne/nisje, type 90x30cm White matt.

ELEKTROINSTALLASJONER Sikringsskap med overbelastningsvern, overspenningsvern, jordfeilautomater og kurssikringer. Kabelføringer er lagt i vegger, gulv og himling som skjult installasjon. Oppvarming med varmekabler i gulv i gang, bod og toalett/ bad. Oppvarming i øvrige rom (unntatt badstue) med panelovner. Stikkontakter i h.h.t. NEK 400: 2018. Dette betyr bl.a. 2 uttak pr påbegynte 4 kvm i stue, soverom og oppholdsrom og 2 uttak pr påbegynte 6 kvm i WC, gang og entré. I tillegg skal det være 6 uttak i stue i forbindelse med TV, 2 uttak pr lm kjøkkenbenk, 4 uttak ved spiseplass og uttak for komfyr, kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøkkenvifte og varmtvannsbereder. Det leveres 2 stk. utvendige stikkontakter. Det leveres 1 stk. røykvarsler, koblet til strømforsyningen og med batteri-backup. Det leveres komfyrvakt på kjøkken. Lamper som leveres er: • 2 stk. utelamper. • 1 stk. interiør taklampe i alle rom unntatt stue/spisestue/ kjøkken (i stue/spisestue/kjøkken leveres stikkontakter ved tak, koblet over bryter). Designpakke fra elektriker med Elko+ brytere og stikk, samt panelovner og baderomsvifter leveres enten i enten sort eller hvit utførelse.

SANITÆRINSTALLASJONER Bunnledninger lagt under betongplate og sluk i bad og vaskerom. Vannledninger er rør-i-rør. Automatisk lekkasjestopp i rom uten sluk som har vanninstallasjon, dvs. WC og kjøkken. Utstyr i henhold til plantegning: • Gulvstående klosett. Dobbelt spyling. Sete og lokk. • Ett-greps servantbatteri og tilkobling til baderoms- innredning. • 90x90 cm dusjhjørne eller dusjnisje i herdet glass med veggmontert dusjbatteri m/termostat og dusjgarnityr. • Ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar tut, separat kobling for oppvaskmaskin, vann- og avløp for oppvaskmaskin og tilkobling til kjøkkeninnredningens benkebeslag. • Kran og avløpstrakt for vaskemaskin. • 200 liters varmtvannsbereder.

KJØKKEN- OG BADEROMSINNREDNINGER Kjøkkeninnredning fra Strai, fronter med fargevalg i modell Tromsø, klargjort for integrering av hvitevarer. 30 mm laminat benkeplate. Nedfelt stålvask. Skap og skuffer leveres med demping. 30 mm laminat benkeplate. Kjøkken ventilator. 60 el. 80 cm baderomsinnredning fra Strai med fronter med fargevalg i modell Tromsø som standard m/hvit matt helstøpt servantplate. 60 el. 80 cm speil med belysning, skjult innfesting.

UTVENDIG BEIS Hytta leveres med ett strøk grunning/mellomstrøk beis i en av feltets definerte farger utvendig.

DIVERSE Brannslukningsapparat. Rengjøring med støvsuger før overtakelsesforretning. Innsending av byggesøknad, Byggestrøm og Renovasjon (bortkjøring av avfall) i byggeperioden.

TRANSPORT, RIGG OG DRIFT Frakt, montering, hvilebrakke, toalett, stillas.

IKKE MED I LEVERANSEN • Løse lamper der det er angitt lampepunkt. • Møbler og garderobeskap. • Hvitevarer. • Utvendige trapper.

IKKE MED I LEVE HYTTERS LEVERANSE (Punktene under dekkes av egen kontrakt med tomteselger og grunn/betong- entreprenør, ref. informasjon vedr. 3-delt kontrakt). • Grave-, grunn- og fundamentarbeider som inkluderer utstikking av grunnmuren, grunnmur med radonsperre og 20 cm isolasjon under betongplate, fundamentjord, koordinatinnmåling av endelig plassering. • Stikkledning for vann, avløp og strøm til 1 meter innen- for grunnmur. Det forutsettes at denne legges frostfritt. • Kjørbar vei for lastebil fram til grunnmur i byggeperioden. Snørydding inntil hytta i hele byggeperioden. Rydde snø fra betongplate og 2 meter rundt ved oppstart. • Eventuell nødvendig avstengning for husdyr/budskap i byggeperioden. • Vann til tomtegrense i byggeperioden.

FORBRUKERS ANSVAR I FORBINDELSE MED BYGGEPROSESSEN • Husvask etter overtakelsesforretning. • Kostnader i forbindelse med tomtekjøp. • Gebyrer og kostnader i forbindelse med byggesaken. • Tilknytningsavgifter for vann, kloakk, elektrisitet o.l.

TOLERANSER For tillatte avvik av utførelsen av tømrer- og snekkerarbeider gjelder NS 3420-0, toleranseklasse C innvendig og D utvendig. Tre er et levende materiale som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Det må påberegnes at det kan oppstå mindre sprekkdannelser på vegg- og takflater. Innvendig panel og listverk vil bevege seg litt med årstiden, og kuving av innvendig panel vil kunne forekomme. For leveranser der innvendig overflatebehandling er inkludert så omfatter dette ett strøk beis fra fabrikk. Leveransebeskrivelsen gjelder for fritidsbolig med én boenhet og oppvarmet bruksareal på mellom 50 og 150 kvm.

Ikke inkludert i leveransen

Hvitevarer, garderobeskap, lamper i oppholdsrom. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 70 000 og 150 000 kr. Hyttene leveres med grunning/mellomstrøk i valgt farge, og det anbefales å få på et toppstrøk innen det første året. Kostnader til dette anslås til mellom 10.000 og 50.000,- avhengig av egeninnsats. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk, strøm, og fiberkabel), tilknytning og medlemskap i lokale veglag, samt forberedelse for el-billading på felles p-plass, som vil koste til sammen ca. 220.000,- , samt kostnader i forbindelse med tomtekjøp (dokumentavgift på tomteprisen, tinglysningsgebyrer og pantattest. ca. 80 000,- til 90.000,- kr. Fradeling av tomt, kartforretning og målebrev er inkludert i tomteprisen.

Informasjon til kjøper

Kjøpere på Kragerø View inngår en tredelt kontrakt, hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnarbeider og grunnmur i egen kontrakt, samt hytten i egen kontrakt. Tomten heftes med tinglyst byggeklausul med Leve Hytter AS og konsept-modellene Sommer-Vy 2 og Sommer-Vy 3, samt byggeklausul med Steintransport AS for grunn- og betongarbeidene. De tinglyste byggeklausulene vil av respektive parter slettes når arbeidene på den enkelte tomt er ferdige. Informasjon til kjøper, som er utarbeidet i forbindelse med salg av tomtene og hyttene på Kragerø View, består av informasjon på prosjektets landingsside og finn-annonse. Alle kjøpsdokumenter kan på forespørsel forevises.

Visning

Tomtene er merket med et skilt som står omtrent i senter av der hytta blir bygget. På bakken ved skiltet er det festet en plate med planløsningen til hytta på tomta, som ligger i tilnærmet riktig retning, slik at man enkelt forstår hvordan hytta skal ligge. Høyder er fastlåst og omtrentlig høyde på gulvet i hytta er angitt på skiltene. Ønsker du hjelp på visningen, kontakt:

Geir Myhre Jacobsen – grunneier – 458 61 630
Terje Lindholm – Leve Hytter – 913 55 533


Om utbyggingen og rekkefølge

Tomtene er byggeklare.

Hytter vil være klare til innflytting ca. 1 år etter signert kontrakt på tomt, grunnarbeider og hytte. Dvs. at signeres det kontrakt før sommeren, vil man kunne få stort sett hele neste sommersesong i ny hytte. Det er også mulig å kjøpe en ferdig oppsatt hytte på tomt 9, og denne er klar for overtakelse nå, om man ønsker hele 2024 sesongen på Borteid.

Grunnet at BFF2 må bygges i tur og orden i bestemt rekkefølge, vil det antatt blir byggearbeider i feltet frem til sommeren 2027/278 (ca. 3 års tid fra oppstart), og de som overtar hytter først må påregne en del støy, støv og aktivitet i byggeperioden. I fellesferien (stort sett Juli måned) blir det ikke byggeaktivitet på Kragerø View. Dette gjelder også for de som allerede har kjøpt, fordi det skal være stille og fredelig i ferien.


Området BFF2:
Hytte 9 er ferdig bygd og resten av hyttene på BFF2 bygges i rekkefølge: 8, 7, 5 eller 6. Det blir ca. 7 måneder mellom hver ferdigstillelse på disse tomtene, avhengig av salgstakten. Hytte 5 kan bygges uavhengig av de andre. Hytte 4 blir bygget til slutt.

Området BFF1:
Hyttene 10, 1, 2 og 3 kan bygges uavhengig av de andre hyttene på feltet, og kan ha oppstart samtidig med hytte 8 og 5. De hyttene som kan være innflyttingsklare raskest, er hyttene 1, 2, 3, 5, 8 og 10.

Plassering og høyde på hyttene skal være som på situasjonsplanen og angitte høyder for ferdig gulv under. Det tas likevel forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering og utførelse av innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

1 OK Gulv/Ringmur 42,8
2 OK Gulv/Ringmur 43,3
3 OK Gulv/Ringmur 44,3
4 OK Gulv/Ringmur 45,3
5 OK Gulv/Ringmur 45,5
6 OK Gulv/Ringmur 43,8
7 OK Gulv/Ringmur 43,3
8 OK Gulv/Ringmur 41,3
9 OK Gulv/Ringmur 40,3
10 OK Gulv/Ringmur 40,8

Enkelte illustrasjoner og 3D-illustrasjoner i tegnings- og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold, som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, gulvflater og andre overflater, innredninger, fargevalg, dør og vindusform, antall vinduer på gavlvegg, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer i uteområdet, materialvalg i fasade, beplantning, etc. Dette er vist for å gi interessenter en idé om hvordan hyttene og uteområdene vil bli. Det kan bli endringer i utomhusplan, materialvalg, farger og løsninger. I salgsmaterialet er det illustrasjoner, som viser møblering og utstyr, som ikke inngår i leveransen. Illustrasjoner av interiøret i hyttene kan vise mulige tilvalgsalternativer. Man har søkt å vise en riktig utsikt og volumer til ny omliggende bebyggelse på illustrasjoner, men det tas forbehold om at dette ikke vises nøyaktig. Vi tar forbehold om trykkfeil.