Moseteråsen, Aktiv

Moseteråsen, Aktiv

Solrikt, høyt over havet

Les mer
Mosterasen stills 5ds 18 1 2019 7

Nye tomter øverst på Moseteråsen

Med sin sydvestlige beliggenhet får du rikelig med sol på Moseteråsen. Tomtene ligger øverst i feltet med enkel tilgang til det fantastiske løypenettet i Øyerfjellet. Hafjell Alpinsenter er også kun et lite steinkast unna.

Mosterasen stills 5ds 18 1 2019 6

Tomtene og beliggenheten

På Aktiv er det 28 tomter tilgjengelig. De siste 9 tomtene er nå lagt ut for salg. Moseteråsen ligger helt opp mot fjellet og er spesielt solrikt. De aktuelle tomtene ligger øverst på feltet. Her kan man nyte så vel sol, som utsikt. Her har solen fritt spillerom over området fra tidlig morgen, og til solnedgang i vest.

Området er like anvendelig vinter og høst, som vår og sommer. Dette er et område for de gode naturopplevelsene i et av Norges mest populære hytteområder.

Sitplan aktiv 6 01
Tomt Tomtepris
21 1600000
22 Solgt
23 1600000
24 1600000
25 Solgt
26 1600000
27 1600000
28 Solgt
29 Solgt

Hyttene

Våre hytter er tegnet av Jarmund/Vigsnes AS Arkitekter MNAL og er ideelle for den aktive familie.

Hyttene er i moderne stil og har et robust utseende med rause takutstikk. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

På Aktiv på Moseteråsen bygger vi Vy med hems opptil modellen Vy 26 som har en BRA på 105 m2.

Under kan du utforske våre hemshytter og finne den modellen som passer deg best.

Mosterasen stills 5ds 18 1 2019 52

Har du spørsmål om Aktiv på Moseteråsen?
-Vi hjelper deg gjerne!

May Toril Haug hjelper deg med å velge rett tomt og hytte tilpasset dine behov. Pris får du på forespørsel.

Ønsker du visning på Moseteråsen så koordinerer vi dette med grunneier.

Ta kontakt med Maya for ytterligere informasjon

Tlf: 474 18 350

Oyerfjellet 26 11 14 70 2

Langrenn på Moseteråsen

På Moseteråsen har du dirkete tilgang til hundrevis av kilometer med langrennsløyper. Moseteteråsen ligger rett nord for Mosetetertoppen som er sentrumet for langrenn på Hafjell. I tillegg til de flotte turløypene sikrer dette hytteeierne på Moseteråsen tilgang til både lysløyper, konkurranseløyper og ikke minst rulleskiløyper om sommeren!

Oyerfjellet 26 11 14 12
DJI 0023

7 km lysløype i forbindelse med Mosetertoppen Skistadion

Screenshot 2020 02 13 at 02 32 44

En variert rulleskiløype på Mosetertoppen Skistadion sikrer trygge og gode treningsmuligheter for de som ønsker å trene på rulleski

IMG 4083

Alpint for hele familien

Kommer du deg over til Mosetertoppen finner du tilbringerløypene som leder ut til Hafjell Alpinsenter.

Hafjell Alpinsenter har et tilbud som vil falle i smak for hele familien. I alt fra barnebakker for de minste til Hafjellparken, som er en av Norges beste skiparker, for ungdommen og videre til bakker i alle vanskelighetsgrader.

Hafjell Skiaktivitet WEB 8
Hafjell skimovie
Hafjell 8 mars 2016 3 1
2017 03 02 15 44 46
2017 03 02 16 02 13

Beskrivelse

Grunn- og betongarbeider: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer- og snekkerarbeider: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater: Alle rom har 14 mm beiset, bred furu limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken- og bad: Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe: Stålpipe og peisovn er inkludert.

Kontraktsforhold: Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Hyttens plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøper seg til å signere på avtalene med Moseteråsen AS vedrørende tomt, med Hafjell Maskin AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte, så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Moseteråen AS, Hafjell Maskin AS og Leve Hytter AS.

Innhold: Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, stipuleres til mellom 60 000 og 130 000 kr.I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgift, som er ca kr 50 000, og tilleggskostnader i forbindelse med tomtekjøp på ca 120 000 kr, og dekker tilkobling fiber, dokumentavgift, fradelingsomkostninger, tilskudd til kommunal infrastruktur, engangsavgift vegrett og Lismarka utmarkslag.

Adkomst:Ta av E6 ved Øyer Sentrum, og følg deretter skilter til Nermo Hotell, deretter til venstre i krysset ovenfor Nermo Hotell og deretter første veg til høyre (Hornsjøveien) til du kommer til en bom. Etter bommen andre vei til høyre. Det er bom inn til Moseteråsen, så du må avtale med selger slik at bommen blir åpnet.

Tomteforhold: Tomteområdet er beliggende syd- og vestvendt på «Haugan» øverst oppe i åsen med utsikt rett sydover mot Hafjelltoppen og ned Gudbrandsdalen mot Lillehammer og Fåberg i syd via Spåtind, Gausdal Vestfjell, og Jotunheimen og videre nordvestover mot Gausdal og Skei. Området er meget solrikt. Tomtene ligger i dels variert og lett skrånende terreng.Nøkkelinformasjon

  • Hems

  • Opptil 105 m2

  • Snøsikkert

  • Opptil 3 soverom

  • 1-2 bad