Eksklusive leiligheter på Mosetertoppen, Hafjell

Eksklusive leiligheter på Mosetertoppen, Hafjell

Med skiløyper som nabo

Les mer
Skiline V EXT 04

På Skiline Apartments får du en beliggenhet vennene dine kommer til å misunne deg! Skiline Apartments ligger på snøsikre Mosetertoppen 820 meter over havet med utsikt til både Synnfjell, Jotunheimen og Skeikampen. På Mosetertoppen må du belage deg på at vinteren og skiføret kan komme allerede i oktober og vare til langt ut i mai.

Med slike forutsetninger gjør det ikke noe at leilighetene er plassert rett ved skiløypene som både leder ut i fjellet og til Hafjell Alpinsenter. Dermed ligger alt tilrette for mange fine skiminner for hele familien.

Skiline V EXT 02

De første 8 leilighetsbyggene er utsolgt. Snart kommer bygg IX

Snart slipper vi bygg IX for salg. Dette leilighetsbygget får meget god beliggenhet. Nærmere bestemt nord vest for stadionbrua inn til Mosetertoppen Skistadion. Her vil du få meget god utsikt og skiløypene rett ved. Prisene slippes rett over påske.

Meld interesse

Vi har allerede mange interessenter på de siste 6 leilighetene på Skiline Apartments. Disse vil få mulighet til å kjøpe leilighet før legger prosjektet slippes på markedet for øvrig. Er du interessert eller har spørsmål, send inn kontaktskjema.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Parker bilen

Når man kommer på fjellet skal man ikke være avhengig av å ta bilen for å komme seg ut på aktivitet. Noen kaller det luksus, for oss er det en selvfølge. Med en beliggenhet på 820 meter over havet er du tett på fjellet. Skal du ut i de flotte turløypene i Øyerfjellet er det bare å ta skibrua over Mosåa midt på skistadion, eller gå rundt andre sving i lysløypa, og vipps så har du hundrevis av kilometer med trikkeskinner foran deg, omgitt av vakker natur.

Mosetertoppen har tre ski inn/ut løyper som leder deg ut i alpinanlegget. Den ene av disse løypene går forbi Skiline Apartments. Dette sikrer enkel tilgang Hafjell sitt allsidige nettverk av bakker og heiser. Når du skal hjem igjen er det bare å ta Moseterheisen eller den nye ekspressheisen opp til Hafjelltoppen, for så å skli tilbake til leiligheten.

Hafjell Skiaktivitet WEB 12
Hafjell full fart

Plassert med hensyn til utsikten

For å få sikre en god opplevelse i hver enkelt leilighet er det avgjørende hvordan leilighetsbyggene er plassert i forhold til hverandre. På Skiline Apartments er alle leilighetsbyggene omhyggelig plassert med mål om å sikre en best mulig utsikt i hver enkelt leilighet.

Skiline V EXT 03

Leilighetene på Skiline Apartments

På Mosetertoppen Skiline Apartments kan du velge mellom fem forskjellige leilighetstyper, fra A til E, hvor A er minst og E er størst.

Selve leilighetsbyggene består av bygg med henholdsvis 4 og 6 enheter og det skal i alt bygges 9 leilighetsbygg. De er tegnet inn i terrenget slik at alle skal få utsikt. Leilighetene får opptil 3 soverom og 2 bad.

Skiline Apartments kommer i størrelser fra 61 m2 til 91 m2. Velg om du vil ha leilighet på bakkeplan, 2. etasje, endeleilighet eller i senter. Alle leilighetene er utstyrt med bod og med skap-plass på soverom og i gang.

Skiline V EXT 01
Skiline V EXT 02
Skiline V EXT 04
Mosetertoppen Skiline Apartments - Høystandard leiligheter på Hafjell

Illustrasjon av leilighetsbygg med 6 enheter vist i andre omgivelser enn på Mosetertoppen.

Mosetertoppen Skiline Apartments - Høystandard leiligheter på Hafjell

Illustrasjon av leilighetsbygg med 4 enheter vist i andre omgivelser enn på Mosetertoppen.

Plantegninger

Type A (1. etasje)

 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • BRA: 61,1M2

Type A (2. etasje)

 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • BRA: 61,1M2

Type B (1. etasje)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1+WC
 • BRA: 71,3M2

Type C (2. etasje)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1+WC
 • BRA: 76,2M2

Type D (1. etasje)

 • Soverom: 3
 • Bad: 2+WC
 • BRA: 86,0M2

Type E (2. etasje)

 • Soverom: 3
 • Bad: 2+WC
 • BRA: 90,7M2
Lay 11 01 F1 fargelagt 01

Velg din leilighet

Bygg IX består av seks leiligheter, med tre i hver etasje.

(Merk: Bilde av leilighetsbygg er vist i andre omgivelser enn på Mosetertoppen)

View 2 D2 5 numerert

Apartment No. IX

Apartment Type M2 BRA Pris
911 B 71,3 Kommer
912 A 61,3 Kommer
913 B 71,3 Kommer
921 C 76,2 Kommer
922 A 61,3 Kommer
923 C 76,2 Kommer

Interessert i Mosetertoppen Skiline Apartments?

Vår dyktige rådgiver, Jonny Iversen svarer gjerne på spørsmål rundt prosjektet, og guider deg gjennom en eventuell kjøpsprosess.

Send inn spørsmål via kontaktskjema eller ring Jonny på telefon 909 77 229.

Din kontaktinformasjon
Din melding
DJI 0023

7 km lysløype i forbindelse med Mosetertoppen Skistadion

Leveransebeskrivelse

Utomhus

Utearealer er arrondert med stedlige masser, med pussing av overflater. Tilsådd. Veier med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus.

Tømrer og snekker

Utvendig kledning er grov, liggende limtrepanel. Beiset ett strøk. Naturtorv på tak. 3 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Innerdører er kompaktdører.

Innvendige overflater

Alle rom (unntatt toalett/bad) har bred, beiset limtrepanel på vegger og i himling. Toalett/bad har 30x60 fliser på vegger og bred, beiset limtrepanel på i himling. Toalett/bad, gang, WC og bod har 30x60 fliser på gulv. Spis/stue/kjøkken og soverom har eikeparkett.

Elektro

Varmekabler i gulv på spis/stue/kjøkken, toalett/bad, gang og bod. Panelovner på soverom. Faste lamper i alle rom, unntatt spis/stue/kjøkken. Panelovner, stikkontakter og brytere leveres i sort. Brannvarslingsanlegg.

Rørlegger

Alt inntegnet sanitærutstyr. WC er vegghengt. Brannslokningsanlegg er vanntåkeanlegg.

Ventilasjonsanlegg

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Separat aggregat for hver leilighet, plassert i bod.

Kjøkken, bad og garderobeinnredning

HTH kjøkkeninnredning i modell Stockholm eller Dekor Grå. Benkeplate i 30 mm laminat. Hvitevarer med oppvaskmaskin, kombiskap (kjøl/fys), kjøkkenventilator med kullfilter, koketopp og stekeovn. 80 cm bred baderomsinnredning med heldekkende vask.

Garderobeskap i Stockholm eller Dekor Grå.

Pipe og ovn Stålpipe og Jøtul peisovn er inkludert.

Informasjon

Eierform

Det er selveierleiligheter, organisert i 8 leilighetssameier (ett pr bygg). Hver seksjonseier blir pliktig medlem av Mosetertoppen velforening. Sameiene og velForeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Kontraktsforhold

10 % av kontraktssum betales ved kontraktinngåelse og restbeløpet betales i forbindelse med overtakelse.

Dokumentavgift er 2,5 % av tomteverdien.

Framdrift

Det forventes byggestart sommeren 2020. Forventet ferdigstillelse for de første leilighetene er påske 2021, resterende utover året 2021. Framdriften er avhengig av salgstakt og når byggetillatelse blir gitt.

Beliggenhet

Nye konkurranseløyper, stadionanlegg og snøproduksjonsanlegg i tilknytning til Mosetertoppen Stadion er under bygging og planlegging. Når dette står ferdig vil du her få enda et sett med kvaliteter i umiddelbar nærhet. I forbindelse med utbygging på skistadion er kjøper gjort kjent med at det vil bli bebyggelse i form av leiligheter og næringsarealer. Kjøper er videre gjort oppmerksom på at driften av skianlegget vil kunne gi støy i perioder, spesielt knyttet til snøproduksjon og løypepreparering.

Forbehold

Det tas forbehold om at bilder, illustrasjoner og tegninger i diverse salgsmateriell kan avvike fra det som blir endelig leveranseomfang. Det tas videre forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse. Det opplyses spesielt om at det kan bli aktuelt å bygge carporter på området.

Illustrasjon av hvordan et ferdig utviklet Mosetertoppen Kan se ut.

Norges mest eksklusive hytteområde

I 2008 var det kun skog og noen jorder rundt selve Mosetra. 10 år senere er det blir investert flerfoldige milioner i utvikling av aktivitetstilbudet. Det første som ble bygget var Hafjellgondolen med endestasjon på Mosetertoppen. Med gondolen kom nye alpine nedfarter. Deretter ble det bygget lysløype rundt Mosetertoppen området. Denne fungerer også som transportløype ut i alpinbakken og turløypene. Filosofien til utviklerene på Mosetertoppen er å utvikle infrastruktur før salg av tomter. Da ser kunden bedre hva man kjøper. En annen kjepphest tilutviklerene er å satse på kvalitet i alt de skal utvikle. Dette er noe av grunnen til den populariteten Mosetertoppen opplever idag. Det er blitt investert mye, men det investeres fortsatt betydelig. Julen 2018 åpnet ny 6-seters stolheis fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen med tilhørende nedfarter.

Per i dag er det blitt bygget et nærmere 400 hytter av et potensiale på rundt 550 hyttetomter Nær 1000 leiligheter skal også bygges.

Lysløype, turløyper, konkurranseløyper, tidligløyper og rulleskiløype. Alt hva du kan ønske deg!

Som langrennsløper har Mosetertoppen alt hva du trenger. Enten du setter pris på rolige turer innover fjellet med appelsin i sekken, eller om du foretrekker høyere intensitet i brede konkurranseløyper.

Skiline Apartments ligger rett ved den 7 km lange lysløypa som slynger seg rundt Mosetertoppen. Går du lysløypa på dagtid er dette en opplevelse i seg selv. Her får du panoramautsikt ut over Lågen, Gudbrandsdalen og i horisonten kan du se innover Jotunheimen og mer til.

Om du ønsker å benytte deg av det kjente og respekterte løypenettet i Øyerfjellet, så starter turløypene 200 meter ut i lysløypa fra Skiline Apartments. Løypelaget har stasjonert en av tråkkemaskinene sine på Mosetertoppen i tillegg til Mosetertoppen sin egen tråkkemaskin. Dette sikrer perfekte forhold til enhver tid! Løypenettet fra Mosetertoppen strekker seg fra Rondane i nord til Hedmarksvidda i sør via løypenettet på Sjusjøen.

Hafjell Skiaktivitet 12
Mosetertoppen JPEG 4392
2016 01 13 13 36 51
Hafjell Natur WEB 10
Mosetertoppen Jpeg 4

Rulleski på Mosetertoppen

Stadig flere langrennsentusiaster får øynene opp for hvilke fantastiske muligheter det er på Mosetertoppen. Både sommer og vinter. For å møte interessen har utviklerene på Mosetertoppen bygget rulleskiløype i forbindelse med skistadion. Rulleskiløypen er lyssatt slik at man får optimale treningsforhold selv når dagene er korte.

Screenshot 2020 02 13 at 02 33 44
Hafjell venner

Alpint for hele i familien

Mosetertoppen har Hafjell Alpinsenter som nærmeste nabo i sør. Dette er et av Norges største alpinanlegg med en familievennlig profil. Hafjell Alpinsenter tilbyr bakker i forskjellig vanskelighetsgrad, fra barnebakker, til bakker med olympisk sus. Hafjell kan også skilte med et av de beste parkanlegg i Norge. Hafjellparken fikk en vesentlig oppgradering før ungdoms OL i 2016.

Stemningsbilde1B
Hafjell Skiaktivitet WEB 8
3747 1878 web
Erik Kjelsrud 24
Hafjell 8 mars 2016 3 1

Sommer på Mosetertoppen
- en drøss av muligheter

Hafjell er for mange kjent for snø og skiaktiviteter av forskjellig sort, men Mosetertoppen og Hafjell har utallige tilbud og muligheter sommerstid. For deg som er glad i å sykle, er det stier og fjellveier hvor enn du ferdes.

Om du er ny på Mosetertoppen kan du bli med Mosetertoppen Skiline MTB Guide på guidede turer. Her kan du oppdage alle mulighetene Øyerfjellet kan tilby fra sykkelsetet.

Ønsker du mer fart og spenning kan Hafjell Bile park være noe for deg. I downhill-miljøet beskrives Hafjell Bike Park som et av de beste stedene i Europa! Nå tenker du sikkert at de som setter utfor Hafjell Bike Park gjør det med livet som innsats, men faktisk er dette en morsom (og ufarlig) aktivitet for hele familien med et stort spekter av løyper og vansklighetsgrad. Utgangspunktet for Hafjell Bike Park er på Mosetertoppen.

Swix Og Multer Kopier
Bikepark Familie
Itxg 1 E Haakenstad
DSC6053 preview
Pelleraket a
Downhill
Screen Shot Innstruksjon

Mosetertoppen Skiline
- mer enn bare hytter og leiligheter

Starten på Mosetertoppen Skiline var et hyttekonsept med fokus på en aktiv fritid. Med dette som utgangspunkt har vi utviklet en hel del konsepter relatert til å skape den beste opplevelsen når man er på Mosetertoppen Skiline! Her kan du bli med på guidede sykkelturer og teknikkurs på langrenn.

Sjekk ut Mosetertoppen Skiline Sport Consepts

Dsc01809

Mosetertoppen Skiline Apartments

 • Custom Preset 9Created with Sketch.

  Etasjer: 2

 • BRA: 61 m2-91 m2

 • Soverom: 2-3

 • Snøsikkert

 • Alpinsenter