Mosetertoppen Skiline IV

Tilgang på all verdens aktiviteter rett utenfor døra.

Les mer
Screen Shot 2018 06 05 At 14 07 10

Midt i smørøyet

På Skiline IV har du en beliggenhet som gir deg tilgang på alpint, langrenn, sykkel og turer i skog og fjell rett utenfor døra. Sol er det også! Skiline IV ligger sentralt på Mosetertoppen.

Hyttene på Skiline IV

På Mosetertoppen Skiline IV kan du velge mellom tre forskjellige størrelser på hyttene. Modellene du kan velge mellom er Vy 19AH, Vy 23ATH og Vy 26CTH. Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning. På Skiline4 kan du få opptil 3 soverom og 2 bad, i tillegg er det mulighet for stor hems på alle hyttene. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

Vy 23 CTH vist i en annen situasjon enn på prosjektet

Planløsninger med mange muligheter

Vy kommer i mange størrelser. Med de tre utvalgte modellene på Skiline IV kan du velge om du vil ha en såkalt A-modell eller C-modell. A-modellen har stue, kjøkken og spiseplass langsmed hyttas lengderetning. Dette gjelder Vy 19AH og Vy 23ATH. På Vy 26CTH, som er en C-modell, har du sitteplass, stue kjøkken og spisetue mot kortenden av hytta. På denne modellen blir mindre rom som soverom, bod, gang samlet i den andre enden av hytta. Her får man et definert skille på all-rom og de andre rommene i hytta.

Illustrasjon av hvordan et ferdig utviklet Mosetertoppen Kan se ut.

Norges mest eksklusive hytteområde

I 2008 var det kun skog og noen jorder rundt selve Mosetra. 10 år senere er det blir investert flerfoldige milioner i utvikling av aktivitetstilbudet. Det første som ble bygget var Hafjellgondolen med endestasjon på Mosetertoppen. Med gondolen kom nye alpine nedfarter. Deretter ble det bygget lysløype rundt Mosetertoppen området. Denne fungerer også som transportløype ut i alpinbakken og turløypene. Filosofien til utviklerene på Mosetertoppen er å utvikle infrastruktur før salg av tomter. Da ser kunden bedre hva man kjøper. En annen kjepphest tilutviklerene er å satse på kvalitet i alt de skal utvikle. Dette er noe av grunnen til den populariteten Mosetertoppen opplever idag. Det er blitt investert mye, men det investeres fortsatt betydelig. Julen 2018 åpner ny 6-seters stolheis fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen med tilhørende nedfarter.

Per i dag er det blitt bygget et nærmere 400 hytter av et potensiale på rundt 550 hyttetomter Nær 1000 leiligheter skal også bygges.

2017 03 02 14 32 23
2016 02 24 14 10 50
Hafjell Skimovie
Mosetertoppen Jpeg 4
Mosetertoppen Jpeg 4392
Hafjell10

Lysløype, turløyper, konkurranseløyper, tidligløyper og rulleskiløype. Alt hva du kan ønske deg!

Som langrennsløper har Mosetertoppen alt hva du trenger. Enten du setter pris på rolige turer innover fjellet med appelsin i sekken, eller om du foretrekker høyere intensitet i brede konkurranseløyper.

Skiline IV ligger rett ved den 7 km lange lysløypa som slynger seg rundt Mosetertoppen. Går du lysløypa på dagtid er dette en opplevelse i seg selv. Her får du panoramautsikt ut over Lågen, Gudbrandsdalen og i horisonten kan du se innover Jotunheimen og mer til.

Om du ønsker å benytte deg av det kjente og respekterte løypenettet i Øyerfjellet, så starter turløypene 200 meter ut i lysløypa fra Skiline IV. Løypelaget har stasjonert en av tråkkemaskinene sine på Mosetertoppen i tillegg til Mosetertoppen sin egen tråkkemaskin. Dette sikrer perfekte forhold til enhver tid! Løypenettet fra Mosetertoppen strekker seg fra Rondane i nord til Hedmarksvidda i sør via løypenettet på Sjusjøen.

Hafjell Natur Web 10
Mosetertoppen Jpeg 4
Hafjell 8 Mars 2016 3
Hafjell 8 Mars 2016 10
Hafjell Skiaktivitet Web 9
Esbenhaakenstad 3694

Alpint for hele i familien

Mosetertoppen har Hafjell Alpinsenter som nærmeste nabo i sør. Dette er et av Norges største alpinanlegg med en familievennlig profil. Hafjell Alpinsenter tilbyr bakker i forskjellig vanskelighetsgrad, fra barnebakker til bakker med olympisk sus. Hafjell kan også skilte med et av de beste parkanlegg i Norge. Hafjellparken fikk en vesentlig oppgradering før ungdoms OL i 2016.

Downhill

Sommer på Mosetertoppen
- en drøss av muligheter

Hafjell er for mange kjent for snø og skiaktiviteter av forskjellig sort, men Mosetertoppen og Hafjell har utallige tilbud og muligheter sommerstid. For deg som er glad i å sykle, er det stier og fjellveier hvor enn du ferdes.

Om du er ny på Mosetertoppen kan du bli med Mosetertoppen Skiline MTB Guide på guidede turer. Her kan du oppdage alle mulighetene Øyerfjellet kan tilby fra sykkelsetet.

Ønsker du mer fart og spenning kan Hafjell Bile park være noe for deg. I downhill-miljøet beskrives Hafjell Bike Park som et av de beste stedene i Europa! Nå tenker du sikkert at de som setter utfor Hafjell Bike Park gjør det med livet som innsats, men faktisk er dette en morsom (og ufarlig) aktivitet for hele familien med et stort spekter av løyper og vansklighetsgrad. Utgangspunktet for Hafjell Bike Park er på Mosetertoppen.

Pelleraket A
Swix Og Multer Kopier
Bikepark Familie
Itxg 1 E Haakenstad
Screen Shot Innstruksjon

Mosetertoppen Skiline
- mer enn bare hytter

Starten på Mosetertoppen Skiline var et hyttekonsept med fokus på en aktiv fritid. Med dette som utgangspunkt har vi utviklet en hel del konsepter relatert til å skape den beste opplevelsen når man er på Mosetertoppen Skiline! Her kan du bli med på guidede sykkelturer og teknikkurs på langrenn.

Hvis du ønsker å dra den helt ut kan du også bli medlem på det eksklusive treningsfelleskapet Taem Mosetertoppen Skiline XC Gold.

Sjekk ut Mosetertoppen Skiline Sport Consepts

Dsc01809

Priser Mosetertoppen Skiline IV

Tomt Vy 19AH Vy 23ATHS Vy 26CTH
201 Solgt
202 Solgt
203 Solgt
204 Solgt
205 Solgt
206 Solgt
207 Solgt
208 Solgt
209 Solgt
210 Solgt
211 Solgt
212 Solgt
213 Solgt
214 Solgt
215 Solgt
216 Solgt
217 Solgt
218 Solgt
219 Solgt
220 Solgt
221 Solgt
222 Solgt
223 Solgt
224 Solgt
225 Solgt
226 Solgt
227 Solgt
228 Solgt
229 Solgt
230 Solgt
231 Solgt
232 Solgt
233 Solgt
234 Solgt
235 Solgt
236 Solgt
237 Solgt
238 Solgt
239 Solgt
240 Solgt
241 Solgt
Tillegg for innredet hems 220 000 242 000 137 000

Leveransebeskrivelse

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems er 140 000–248 000 kr. Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 130 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk, fiberkabel og strøm) som vil koste ca 65 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dokumentavgift, tinglysningsgebyr, fradelings- omkostninger og tilkobl. kabel-TV) og vil koste ca 70 000 kr.

Beskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefyllingmot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses ihtområdet slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mhtutomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.Rørlegger Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert. Pipe og ovn Stålpipe og peisovner inkludert

Mosetertoppen Skiline IV

  • Hems

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    Etasjer: 1+hems

  • BRA: 76 m2-105 m2

  • Soverom: 3

  • Takvinkel: 30 grader

  • Snøsikkert

  • Alpinsenter