Mosetertoppen Skiline V

Mosetertoppen Skiline V

Tilgang på all verdens aktiviteter rett utenfor døra.

Les mer
Screen Shot 2018 06 05 At 14 07 10

Med skiløyper som nabo

På Skiline V har du en beliggenhet som gir deg tilgang på alpint, langrenn, sykkel og turer i skog og fjell i umiddelbar nærhet. Sol er det også! Skiline V ligger sentralt på Mosetertoppen og i tilknytning til Mosetertoppen Skistadion.

Hyttene på Skiline V

På Mosetertoppen Skiline V kan du velge mellom tre forskjellige størrelser på hyttene. Modellene du kan velge mellom er Vy 19, Vy 23 og Vy 26. Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning. På Skiline V kan du få opptil 3 soverom og 2 bad, i tillegg er det mulighet for stor hems på alle hyttene. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

Planløsninger med mange muligheter

Vy kommer i mange størrelser. Med de tre utvalgte modellene på Skiline V kan du velge om du vil ha en såkalt A-modell eller C-modell. A-modellen har stue, kjøkken og spiseplass langsmed hyttas lengderetning. I siste plantegninger gjelder dette Vy 19AH og Vy 23ATHS. På Vy 26CTH, som er en C-modell, har du sitteplass, stue kjøkken og spisetue mot kortenden av hytta. På denne modellen blir mindre rom som soverom, bod, gang samlet i den andre enden av hytta. Her får man et definert skille på all-rom og de andre rommene i hytta.

Illustrasjon av hvordan et ferdig utviklet Mosetertoppen Kan se ut.

Norges mest eksklusive hytteområde

I 2008 var det kun skog og noen jorder rundt selve Mosetra. 10 år senere er det blir investert flerfoldige milioner i utvikling av aktivitetstilbudet. Det første som ble bygget var Hafjellgondolen med endestasjon på Mosetertoppen. Med gondolen kom nye alpine nedfarter. Deretter ble det bygget lysløype rundt Mosetertoppen området. Denne fungerer også som transportløype ut i alpinbakken og turløypene. Filosofien på Mosetertoppen er å utvikle infrastruktur før salg av tomter. Da ser kunden bedre hva man kjøper. Videre er det i all utvikling satset på gjennomgående høy kvalitet. Dette er noe av grunnen til den populariteten Mosetertoppen opplever idag. Det er blitt investert mye, men det investeres fortsatt betydelig. Julen 2018 åpnet ny 6-seters stolheis fra Mosetertoppen til Hafjelltoppen med tilhørende nedfarter.

Per i dag er det blitt bygget nærmere 400 hytter av et potensiale på rundt 550 hyttetomter. Nær 1000 leiligheter skal også bygges.

2017 03 02 14 32 23
2016 02 24 14 10 50
Hafjell Skimovie
Mosetertoppen Jpeg 4
Mosetertoppen Jpeg 4392
Hafjell10

Lysløype, turløyper, konkurranseløyper, tidligløyper og rulleskiløype. Alt hva du kan ønske deg!

Som langrennsløper har Mosetertoppen alt hva du trenger, enten du setter pris på rolige turer innover fjellet med appelsin i sekken, eller om du foretrekker høyere intensitet i brede konkurranseløyper.

Skiline V ligger rett ved den 7 km lange lysløypa, som slynger seg rundt Mosetertoppen. Går du lysløypa på dagtid, er dette en opplevelse i seg selv. Her får du panoramautsikt ut over Lågen, Gudbrandsdalen, og i horisonten kan du se innover Jotunheimen.

Om du ønsker å benytte deg av det kjente og respekterte løypenettet i Øyerfjellet, så starter turløypene 200 meter ut i lysløypa fra Skiline V. I tillegg til Mosetertoppen sin egen tråkkemaskin, har løypelaget stasjonert en av tråkkemaskinene sine på Mosetertoppen . Dette sikrer perfekte forhold til enhver tid! Løypenettet fra Mosetertoppen strekker seg fra Rondane i nord, via løypenettet på Sjusjøen, til Hedmarksvidda i sør.

Hafjell Natur Web 10
Mosetertoppen Jpeg 4

Ny rulleskiløype på Mosetertoppen

Stadig flere langrennsentusiaster får øynene opp for hvilke fantastiske muligheter det er på Mosetertoppen, både sommer og vinter. For å møte interessen er det bygget rulleskiløype på Mosetertoppen i forbindelse med Mosetertoppen skistadion. Løypa er variert og passer for såvell elite som mosjonist. Løypa har godt doserte kurver som gjør at man kan ha fin flyt i løypa, uten å være bekymret for stor fart i svingene.

Rulleskiløypa er lyssatt slik at man kan ha full glede av fasilitetene selv når dagene blir kortere utover høsten.

Screenshot 2020 02 13 at 02 33 44
Screenshot 2020 02 13 at 02 34 33
Esbenhaakenstad 3694

Alpint for hele i familien

Mosetertoppen har Hafjell Alpinsenter som nærmeste nabo i sør. Dette er et av Norges største alpinanlegg med en familievennlig profil. Hafjell Alpinsenter tilbyr bakker i forskjellig vanskelighetsgrad, fra barnebakker til bakker med olympisk sus. Hafjell kan også skilte med et av de beste parkanlegg i Norge. Hafjellparken fikk en vesentlig oppgradering før ungdoms OL i 2016.

Hafjell 8 Mars 2016 3
Hafjell 8 Mars 2016 10
Hafjell Skiaktivitet Web 9
Downhill

Sommer på Mosetertoppen
- en drøss av muligheter

Hafjell er for mange kjent for snø og skiaktiviteter av forskjellig sort, men Mosetertoppen og Hafjell har utallige tilbud og muligheter sommerstid. For deg som er glad i å sykle, er det stier og fjellveier hvor enn du ferdes.

Om du er ny på Mosetertoppen kan du bli med Mosetertoppen Skiline MTB Guide på guidede turer. Her kan du oppdage alle mulighetene Øyerfjellet kan tilby fra sykkelsetet.

Ønsker du mer fart og spenning kan Hafjell Bile park være noe for deg. I downhill-miljøet beskrives Hafjell Bike Park som et av de beste stedene i Europa! Nå tenker du sikkert at de som setter utfor Hafjell Bike Park gjør det med livet som innsats, men faktisk er dette en morsom (og ufarlig) aktivitet for hele familien med et stort spekter av løyper og vansklighetsgrad. Utgangspunktet for Hafjell Bike Park er på Mosetertoppen.

Pelleraket A
Swix Og Multer Kopier
Bikepark Familie
Itxg 1 E Haakenstad
Screen Shot Innstruksjon

Mosetertoppen Skiline
- mer enn bare hytter

Starten på Mosetertoppen Skiline var et hyttekonsept med fokus på en aktiv fritid. Med dette som utgangspunkt har vi utviklet en hel del konsepter relatert til å skape den beste opplevelsen når man er på Mosetertoppen Skiline! Her kan du bli med på guidede sykkelturer og teknikkurs på langrenn.

Dsc01809

Priser Mosetertoppen Skiline V

Prisen er tatt utgangspunkt i oppgitte modeller. Innenfor hver modellstørrelse, og i henhold til våre prinsipper, kan du selv velge en planløsning som tiltaler deg og familien best.

Tomt Vy 19AH Vy 23ATHS Vy 26CTH
242 Solgt
243 Solgt
244 Solgt
247 Solgt
249 Solgt
253 Solgt
254 Solgt
255 Solgt
256 Solgt
257 Solgt
Tillegg for innredet hems 226 000 249 000 141 000

Leveransebeskrivelse

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems er 141 000–249 000 kr. Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 130 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 50 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dokumentavgift, tinglysningsgebyr, fradelings- omkostninger og tilkobl. fiber) og vil koste ca 85 000 kr.

Beskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Taket er tekket med naturtorv. Hytta har 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovn inkludert.

Mosetertoppen Skiline V

  • Hems

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    Etasjer: 1+hems

  • BRA: 76 m2-105 m2

  • Soverom: 3

  • Takvinkel: 30 grader

  • Snøsikkert

  • Alpinsenter