Mosetertoppen Skiline VI

Mosetertoppen Skiline VI

8 nye tomter ved Mosetertoppen Skistadion

Les mer
DJI 0028

I smørøyet for aktivitet

Sør for Mosetertoppen Skistadion og Skiline III kommer det i høst 8 nye tomter i forbindelse med Skiline VI. For deg som vil ha enkel tilgang til all aktivitet er dette en utmerket beliggenhet. Her har du tilgang til det fantastiske løypenettet i Øyerfjellet, samtidig som du har konkurranseløyper og lysløype i forbindelse med Mosetertoppen Skistadion.

Skal du ut i alpinbakken går tilbringerløypene til alpinbakken forbi skistadion.

Sommerstid er muligheter for å teste rulleskiene i rulleskiløypa på stadion, sykkel i Hafjell Bike Park eller stisykling i Øyerfjellet eller fine fotturer til utallige turmål i fjellet.

Bikepaark

Salgsstart 25. september kl 12:00

Lørdag 25. september, klokken 12:00 starter salget på Hyttemessen på X Meeting Point Hellerudsletta på vår stand inne i hallen. Mosetertoppen og Leve Hytter har stand i hallen rett til venstre innenfor hovedinngangen. Her vil salgskonsulent fra Leve Hytter og en representant fra Mosetertoppen være tilstede.

IMG 4083
Kart Skiline m bakgrunn 01

Ønsker du å melde interesse eller få mer informasjon?

Send inn kontaktskjema om du har spørsmål eller ønsker å sette deg på interesselisten.

Din kontaktinformasjon
Din melding
DSC03582 Vy 26
DJI 0007 omrade markert 01

Hyttene på Mosetertoppen Skiline VI

Hyttene på Skiline VI blir Vy med hems med Modellene VY 19ATH, Vy 23ATH og Vy 23CTHS Her får du gode planløsninger pakket inn i et prisvinnende, tidløst og moderne design.