Sæterberget, Lisetra

Sæterberget, Lisetra

De beste solforholdene i Hafjell

Les mer
Hafjell Lisetra Web 5

Langrennsløyper og utsikt for den mest kresne

Få plasser i Norge finner du bedre langrennsløyper enn på Hafjell. Sæterberget ligger nord i Hafjell og du har tilgang til hele løypenettet i Øyerfjellet rett utenfor. De som kjenner Øyerfjellet best foretrekker nettopp disse løypene. Løypenettet her er en del av løypene som knytter Hafjell sammen med Trolløypa, Nordseter og Sjusjøen.

Når skilandslaget reiser på høydesamling før mesterskap pleier de å si at de blir i form av bare å være i de vakre omgivelsene, det tør vi påstå er tilfellet på Sæterberget også! Her får du utsikt ut over Rondane og Jotunheimen, og skiløyper så lange og mange at selv en landslagsløper ville blitt svett.

Om heis og nedoverbakker skulle friste, har du Hafjell Alpinsenter i nærheten.

Hafjell Lisetra Web 14

Vy hyttene på Lisetra

På Sæterberget II tilbyr vi flere forskjellige Vy-modeller og vi har priset følgende modeller som eksempler; hemsmodell Vy26CTH, og sokkelmodellene Vy16UH og Vy14UH.

Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

På de fleste tomtene kan vi bygge både mindre og større hyttemodeller, ta kontakt med hyttekonsulent Maya for å finne ut om dette lar seg gjøre på den tomta du har lyst på.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

En hyllest til Gudbrandsdalens arv - og en visjon for fremtidig hytteliv.

Vy-hyttene fra Leve Hytter er en harmonisk blanding av moderne design og komfort, og den tidløse sjarmen fra den gamle byggeskikken i Gudbrandsdalen. Disse hyttene utstråler en unik karakter med store takutstikk og vinduer som strekker seg fra gulv til tak, og de gir deg følelsen av å være i ett med naturen som omgir dem.

Med et øye for detaljer og kunnskap for regionens byggetradisjoner på 1800-tallet, er Vy-hyttene en hyllest til det rustikke og autentiske pakket inn i en moderne arkitektur og stil, samtidig som de gir deg alle bekvemmeligheter og funksjonaliteter som hører nåtiden til.

Disse hyttene er designet for å omfavne landskapet og bringe naturen inn i hytta. Enten du drømmer om rolige kvelder ved ildstedet eller aktiviteter i naturen, Vy-hyttene gir deg en unik mulighet til å få en best mulig fritid, gjennom god arkitektur og gjennomtenkte planløsninger. Det er en invitasjon til å skape minner og nyte fritiden på sitt aller beste.

Vy-hyttene er ikke bare et sted å bo, men en opplevelse av kvalitetshåndverk og tidløst design. De inviterer deg til å omfavne det beste fra fortiden og nåtiden, mens du nyter luksusen av en moderne hytte omgitt av vakker natur.

Saeterberget2 oversikt med tomtenr
559 Saeterberget hafjell oversikt v03
Tomt Tilgjengelighet Hytte Vy 26CTH Hytte Vy 16UH IN / sokkelhytte Hytte Vy 14UH IN / sokkelhytte
Sæterberget 2 / tomt 1 Solgt
Sæterberget 2 / tomt 2 5 666 000
Sæterberget 2 / tomt 3 6 605 000 6 231 000
Sæterberget 2 / tomt 4 Solgt
Sæterberget 2 / tomt 5 Solgt
Sæterberget 2 / tomt 6 7 316 000
Sæterberget 2 / tomt 7 7 216 000
BFF4 og BFF6 er sluttsolgt / 13 tomter Solgt
Tillegg for hems 195.000 inkl inkl

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektro-installasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems for Vy 26CTH (se tabell)

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 130 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann-, kloakk og strøm) som vil koste ca 60 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dok.avg, tinglysn.gebyr, fradelingsomkostn., tilkobl. kabel-TV, Lismarka Utmarkslag og eng.avg. Lie-Hornsjøvegen) som vil koste ca. 90.000 kr.

Beskrivelse

Grunn og betongarbeider: Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt opp-fylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus.

Utvendige overflater: Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder inn-kjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovn er inkludert

Kontraktsforhold: Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene. Tomten heftes med dette av bygge-klausul med Leve Hytter AS og konseptmodellene Vy 19AH eller Vy 23 CTH. For Sæterberget 2 gjelder modellene Vy 26CTH, Vy 16UH eller Vy 14UH. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontrakt-sum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10% ved ferdigbefaring av grunn- og betong-arbeider.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 1447,1 pr nov. 2022. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid” frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med VestsiaEiendom AS vedrørende tomt, med Hafjell Maskin AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i VestsiaEiendom AS, Hafjell Maskin AS og Leve Hytter AS.

Tomt: Tomteområdet ligger på Lisetra i Øyer kommune. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd. Det er helårsvei til området. Inntil hyttefeltet går langrennsløypa. Det er eiendomstomter. Tomtens endelige plassering og størrelse kan bli justert i forbindelse med kartforretning. Hver tomt har 2 egne parkeringsplasser. Det er opprettet en hytteeierforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette. Se: https://www.lisetra.net/
Skiløypa gjennom feltet vil bli lagt inn på nordvestre del av tomtene i en bredde på 6 meter og det kan derfor ikke anlegges noe på tomta som er til hinder for skiløypa. Alle hyttene må beises i samme farge. Fargen bestemmes av Jarmund/VigsnæsArkitekter. Tomtekontrakt og oppgjør for tomta gjøres av megler.

Solforhold: Tomteområdet ligger sydvestvendt med meget gode solforhold.

Adkomst: Ta av E6 ved Hafjell og kjør Lie/Hornsjøveien opp til Lisetra. Etter bommen, ta første vei til venstre, deretter andre avkjørsel til høyre. Følg veien rett fram ca300 meter og du kommer fram til Sæterberget.

Ønsker du å melde interesse eller få mer informasjon om Sæterberget?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Maya, tlf 474 18 350 / maya@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding
Hafjell Lisetra 4
74 766144777
1Gol8538

Dokumenter for nedlasting.
Merk: Reguleringsbestemmelser kan være gjenstand for endring.

Seterberget, Lisetra

  • Hems

  • BRA: 76m2-93m2

  • Takvinkel: 30 grader

  • 3 soverom