Skeislia

Sjarmerende felt i
attraktiv destinasjon

Les mer
Skeislia Vertikal

Aktiviteter året rundt

Skeikampen er kjent for sine gode langrenns-løyper, og sitt populære alpinanlegg. Skeikampen er meget snøsikkert. Skiløyper og alpinløyper er ved normal vinter tilgjengelige fra november til slutten av april. Når snøen har smeltet, er det mulighet for jakt og fiske, sykling, ridning, golf og en rekke andre aktiviteter i nærområdet. Området er like anvendelig både vinter og høst, som vår og sommer. Som et av Norges mest populære hytteområder er dette stedet for de gode naturopplevelsene. Tomteområdet ligger vestvendt med meget gode utsikts- og solforhold. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert terreng, noe som gir utmerket utsikt og solforhold.

Jon Gunnar Henriksen 0107

Langrenn på Skei

Skei er kjent for å ha skiføre fra første snøfall i november til godt ut i mai. På Skei er det muligheter for å gå skiturer i høyfjellet så vel som i skogsterreng. Ønsker du følelsen av høyfjell kan en skitur til Almanaskaret , i godt vær, være en fantastisk opplevlse som kan gi like mye energi som den tar. Er det det terreng i skog og li som lokker, kan en runde rundt Bjørga anbefales. En flott skitur med variert terreng i flott natur. Kommer du til hytta etter mørkets frembrudd, kan tur i lysløypa på Skiei være en fin start på oppholdet. Lysløypa ligger rett ved Skeislia.

Jon Gunnar Henriksen 0415
Jon Gunnar Henriksen 0350
Jon Gunnar Henriksen 0208

Hyttene på Skeislia

På Skeislia kan du velge mellom Vy 21ATH og Vy 23CTH. Vy 21ATH har stue, kjøkken og spiseplass langsmed hyttas lengderetning. På Vy 23CTH har du sitteplass, stue kjøkken og spisestue mot kortenden av hytta. På denne modellen blir mindre rom som soverom, bod, gang samlet i den andre enden av hytta. Her får man et definert skille på all-rom og de andre rommene i hytta.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

Vy 23 CTH vist i en annen situasjon enn på prosjektet

Prisliste

Tomt Tomtestørrelse Hyttemodell Pris
213/97 1081m2 Vy 21ATH 3 115 000,-
213/98 1056 m2 Vy 23CTH 3 233 000,-
213/99 1111 m2 Vy 23CTH 3 233 000,-
213/100 1075 m2 Vy 21ATH 3 115 000,-
213/101 972 m2 Vy 21ATH 3 155 000,-

Leveransebeskrivelse

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangs-punktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektro-installasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems er:

Vy 21ATH: kr 229 000

Vy 23CTH: kr 153 000

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising, utvendig terrengrekkverk/gjerder og trapper. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egen-innsats, anslås til å koste mellom 40 000 og 100 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaks-behandling og tilknytnings-avgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 120 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dokumentavgift og tinglysningsgebyr/pantattest) som vil koste ca. 17 500 kr. Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Adkomst/Tomteforhold

Til Skeikampen, innkjøring til Skeislia videre er dette skiltet. Avstand fra Lillehammer: 30 min. Avstand fra Oslo: 2,5-3 timer. Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/avløp, strøm og klargjort for kabel-TV og bredbånd. Det er eiendomstomter. Det er vintervei helt frem til tomta. Tomtekontrakt og oppgjør for tomta gjøres av advokat/megler.

Kontraktsforhold

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS. Avtale om tomtekontrakt gjøres med grunneier Ola Idar Løkken.2 % av kontraktbeløp for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift og Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunn-mur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeideneAlle tomtene har muligheter til både mindre og også større hytter. Hyttene er et anvendelig forslag. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Ola Idar Løkken som grunneier vedrørende tomt, med Haverstad Entreprenør AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut nødvendige opplysninger i kontraktene.

Standard

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder inn-kjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse. Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.Innvendige overflater:Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner. Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr. Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert. Pipe og ovn:Stålpipe og peisovn er inkludert

Dokumenter for nedlasting