Svarttjønnlia, Skei

Svarttjønnlia, Skei

Langrenn, ro og fred.

Les mer
558 FHG svarttjonnlia skeikampen Alt2 v06 Cropped edited

Destinasjon med tradisjoner

Skeikampen har i generasjoner vært et foretrukket sted for rekreasjon for familier på østlandet som verdsetter variert natur, kort reisevei og mulighet for allsidige aktiviteter for hele familien.
Svarttjønnlia er et nytt hyttefelt som ligger mellom Skei og Austlid med utsikt til karakteristiske Skeikampen. Her har du langrennsløypene som går forbi hyttefeltet. Ønsker du en tur i alpinbakken er den kun et par km unna. Sommerstid er det både sykkel, fotturer i skog og fjell og 18-hulls golfbane som lokker.

825 A0394 mindre
558 FHG svarttjonnlia skeikampen Alt3 v07 Cropped edited
Dsc0419

Ønsker du å vite mer om Svarttjønnlia?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Maya, tlf 474 18 350 / maya@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Hyttene på Svarttjønnlia

På Svarttjønnlia ved Skeikampen tilbyr vi flere forskjellige Vy-modeller og vi har priset noen modeller som eksempler i tabellen lengre ned på siden.
Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Vy 19 A skaret
Vy 26 CTH skaret
Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No
DSC03582 Vy 26
Vy 14 UH lys

Plantegninger på forslag til modeller

Dsc0374
Dsc0235
Dsc0230
Dsc0201
Dsc0199
Dsc0191
Dsc0139

Langrenn i skog og fjell

Ikke mange destinasjoner kan skilte med et så variert tilbud av langrennsløyper. På Skei kan du velge om du vil gå i luftig terreng på snaufjellet, eller i ly av skogen. For den aktive byr Skeikampen på konkuranseløyper med egen skiarena.

Jon Gunnar Henriksen 0208
Jon Gunnar Henriksen 2274

Pudder og bakkekjøring

Skeikampen Alpinsenter er et alsidig alpinanlegg med mulighet for både pudder og bakkekjøring.

Den varierende helningen på nedfartene gjør at anlegget passer for hele familien.

Skeikampen alpinsenter har 11 heiser og 21 nedfarter. Alpinsenteret er kun en kurt biltur fra Svartjernlia

Dsc0248
Dsc0192
Dsc0132
Skeikampen Sommer Ramateriale Fh Gruppen 2

Sykkel


Trives du på sykkelsetet om sommeren, så er det muligheter for å sykle både på stier og de mange fjellveiene i området rundt Skei.

Turtips

Ta sykkelen innover Peer Gynt-vegen før du tar til høyre i rettning, og over, Slagsfjellene og ned til Skardbua. Derfra sykler du til Svartvannet og videre i rettning Prestkampen. Har du ekstra tid anbefales det å ta en tur til Bånseterkampen. De som har syklet en del vil beskrive denne stien som Norges fineste sykkelsti. Derfra sykler du ned Gamledalen til Thorsdalen og tar de siste kilometerne ned til Skei på grusveg.

Dsc0428

Nordens høyestliggende golfbane

Takket være noen iherdige ildsjeler ble nordens høyest liggende golfbane etablert på starten av 90-tallet. Banen på Skei kan skilte med 18 hull.

Skei Golf Skeikampen 1920X1080 3 1

Priser Svarttjønnlia

Svarttjønnlia er et hytteprosjekt som legger tilrette for en aktiv fritid. Med sin gode beliggenhet har man alle muligheter til alle årstider!
Her er det planlagt bygging av 16 Leve Hytter. Vi har priset noen modeller som eksempler; Vy 19AH, Vy 23ATH, Vy 23 CTHS, Vy 26CTH og Vy 14UH.
På de fleste tomtene kan vi bygge både mindre og større hyttemodeller, ta kontakt med hyttekonsulent Maya for å finne ut om dette lar seg gjøre på den tomta du har lyst på.

Oversikt over priser kan du se her:
Prosjektside Svarttjønnlia med priser


Leveransebeskrivelse

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Det er tilleggspris for ferdig innredet hems (se i tabellen ovenfor).

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 70 000 og 175 000 kr.

I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter for vann, kloakk, vei, bredbånd/kabel-TV (frivillig) og strøm, og disse vil koste mellom 135 000 kr og 180 000 kr, avhengig av hyttens størrelse.

Kostnader i forbindelse med tomtekjøp vil også komme i tillegg, dette er dokumentavgift, tinglysningsgebyr, panteattest og andel omkostninger for kart og delingsforetning, og vil beløpe seg til mellom 37 000 kr og 51 000 kr.

Beskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendige overflater:
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovner inkludert