The Nest

Eksklusivt øverst i
Hafjell Fjellandsby

Les mer
Screen Shot 2017 07 31 At 10 58 43

Hvis ørnen fikk velge

I The Nest får du våre mest eksklusive hytter til nå, med en enestående beliggenhet helt øverst i Hafjell Fjellandsby. Den vestvendte hellingen gir sol hele dagen og en fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen. Her er du omringet av alle aktiviteter Hafjell kan by på. Sommer som vinter. Om det er restaurant Skavlens kanelboller, corden i alpinbakken, lange skiturer innover Øyerfjellet eller variert terrengsykling som frister, har du alt rett utenfor døra!

Thenestnatt
Thenest
9
1
4
5
6
7
8
10

Kvalitet og gjennomført design

Hyttemodellen Vy UH er spesielt egnet til utsiktstomter med mye helning. Arkitekten har gitt modellen et nytt uttrykk som er tilpasset til The Nest. Hyttene er de mest påkostede Vy-hyttene vi har, med: Varenna kjøkken, Montana baderomsinnredning, Flos lampe på bad, eikegulv, eik i trappa, gulvvarme i stue/kjøkken/spis, Siemens hvitevarer på kjøkken, svarte designbrytere og stikkontakter, Ifö Opus lamper, svarte panelovner, elegante armaturer på bad, WC og kjøkken, innerdører i valgfri NCS-farger, garderobeskap, ferdig behandlet utvendig panel (jernvitrol) og glassrekkverk på balkong, er noe av det som inngår i standardleveransen. Det eneste du trenger å kjøpe er møbler, vaskemaskin, gardiner/persienner og dine favorittlamper i stue/kjøkken/spis.

Romslige hytter

På The Nest kan du velge mellom tre forskjellige hyttemodeller: Vy 12, Vy 13, Vy 14 og Vy 16. Om du velger den minste eller største varianten får du rikelig med plass. Den minste hytta Vy 12 UH har bruttoareal på 125 kvm, den største, Vy 16 UH har bruttoareal på 165.

Alpint for den kresne

Fra The Nest tar du på deg skiene på trappa, og kan boltre deg i Hafjell Alpinsenter sine 44 km med preparerte bakker. Her finner du bakker av alle slag, fra for de aller minste til krevende bakker med olympisk sus. Til Ungdoms OL i 2016 fikk Hafjellparken en real oppgradering, og er sannsynligvis Norges råeste park hvor ungdommen får fritt spillerom.

Hafjell Skiaktivitet Web 8
Hafjell Skimovie

Terrengsykling for enhver smak

Om sommeren har Hafjell et allsidig tilbud for sykling, enten gjennom Hafjell Bike Park eller på de utallige fjellveiene og stiene innover Øyerfjellet. Få destinasjoner har et mer variertsykkeltilbud enn nettopp Hafjell. Her kan du finne noe som passer mor, far, ungdommenog de minste barna. Hafjell Bike Park nyter internasjonal anerkjennelse for sine downhill-løyper, og var vertskap for VM i 2014. Du ser The Nest til venstre, like før du går av gondolen på Mosetertoppen.

Vegard Breie 9 Low Res
Vegard Breie 7

Langrennsløyper i verdensklasse!

Hafjell og Øyerfjellet kan skilte med et enormt nettverk av skiløyper på over 600 km. Løypenettet henger sammen Ringebufjellet i nord og Lillehammer/Sjusjøen i sør. I 2014 kåret magasinet Kapital langrennsløypene rundt Hafjell-Lillehammer-Sjusjøen til verdens beste skiløyper. Et par hundre meter unna The Nest finner du den sju km lange lysløypa på Mosetertoppen, som leder deg ut i turterrenget. Det bare å gå så lenge og langt du orker. God tur!

Hafjell Natur Web 16
Mosetertoppen Jpeg 4 Late Night Friday Low Res

Prisliste

Hyttenummer Pris Kommentar
Hytte 1 SOLGT
Hytte 2 SOLGT
Hytte 3 5 584 000 VY14 m/inng sokkelet
Hytte 4 SOLGT
Hytte 5 SOLGT
Hytte 6 SOLGT
Hytte 7 SOLGT
Hytte 8 SOLGT
Hytte 9 Utgår!
Hytte 10 SOLGT
Hytte 11 SOLGT
Hytte 12 SOLGT
Hytte 13 SOLGT
Hytte 14 SOLGT
Hytte 15 SOLGT
Hytte 16 SOLGT
Hytte 17 SOLGT
Hytte 18 SOLGT
Hytte 19 SOLGT
Hytte 20 SOLGT
Hytte 21 SOLGT
Hytte 22 SOLGT
Hytte 23 SOLGT
Hytte 24 5 410 000 VY12 m/inng sokkelet
Hytte 25 SOLGT
Hytte 26 SOLGT
Hytte 27 SOLGT
Hytte 28 SOLGT Visningshytte

Ikke inkludert i leveransen er vaskemaskin, møbler, gardiner/persienner og lamper i stue/kjøkken/spis. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk, strøm og tilknytning internett vía fiberkabel) som vil koste ca 65 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dokumentavgift, tinglysningsgebyr, fradelingsomkostninger og tilkobl. kabel-TV) som vil koste mellom ca. 57 og 72 000 kr, avhengig av tomteprisen.

Toalett2
Trappoppgang
Hems5

Hemsen kan gi rom for soveplass og oppholdsrom

The Nest

  • Snøgaranti

  • Alpinanlegg

  • 88-121M2 BRA

  • Bad: 1-2

  • Hems: Ja

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    Etasjer: 2+ hems

  • Takvinkel: 30 grader

  • Soverom: 3