The Nest Mosetertoppen

The Nest Mosetertoppen

Hvis ørnen fikk velge

Les mer
Screenshot 2021 01 20 at 16 42 57

I hjertet av Mosetertoppen. I hjertet av Hafjell

"Hvis ørnen fikk velge" heter det, og det er ikke uten grunn; på The Nest Mosetertoppen får du akkurat det overblikket ørnen alltid ønsker. The Nest Mosetertoppen ligger vakkert til på den beste tomten på sentrumsområde på Mosetertoppen. Her får du utsikt mot Gudbrandsdalslågen, Skei, Rondanne og videre innover den norske fjellheimen.

Her er du omringet av alle aktiviteter Hafjell kan by på. Sommer som vinter. Om det er restaurant Skavlens kanelboller, corden i alpinbakken, lange skiturer innover Øyerfjellet eller variert terrengsykling som frister, har du alt rett utenfor døra!

Med Mosetertoppen som utgangspunkt får du en beliggenhet som gir deg alt du kan ønske.

Kart TNA m bakgrunn 01

Ønsker du å vite mer?

Send inn kontaktskjema så skal vi hjelpe deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Alpint for hele familien

Fra The Nest Mosetertoppen kan du gå rett ut i bakken, og kan boltre deg i Hafjell Alpinsenter sine 50 km med preparerte bakker. Her finner du bakker av alle slag, fra bakker for de aller minste til krevende bakker med olympisk sus.

Hafjell 19
Hafjell skimovie
Hafjell Natur Web 16

Langrennsløyper i verdensklasse!

Hafjell og Øyerfjellet kan skilte med et enormt nettverk av skiløyper på over 600 km. Løypenettet henger sammen Ringebufjellet i nord og Lillehammer/Sjusjøen i sør. I 2014 kåret magasinet Kapital langrennsløypene rundt Hafjell-Lillehammer-Sjusjøen til verdens beste skiløyper. Den 7 km lange lysløypa på Mosetertoppen passerer kun noen meter fra The Nest Mosetertoppen. Lysløypa leder deg videre ut i turterrenget.

Mosetertoppen Jpeg 4 Late Night Friday Low Res
DJI 0023

Terrengsykling for enhver smak

Om sommeren har Hafjell et allsidig tilbud for sykling, enten gjennom Hafjell Bike Park eller på de utallige fjellveiene og stiene innover Øyerfjellet. Få destinasjoner har et mer variertsykkeltilbud enn nettopp Hafjell. Her kan du finne noe som passer mor, far, ungdommenog de minste barna. Hafjell Bike Park nyter internasjonal anerkjennelse for sine downhill-løyper, og var vertskap for VM i 2014.

Bikepaark
Vegard Breie 10

Bruk leiligheten når det passer deg
-Ingen utleieplikt

Når du kjøper en leilighet på fjellet er det befriende å vite at man kan planlegge turen i god tid i forveien, samtidig som man kan ta turen på sparket om værmeldingen sier det blir pudder i bakken eller pilsen kan nytes på verandaen nærmeste helg.Derfor er det helt opp til deg om du vil leie ut hele tiden, av og til eller ikke i det hele tatt.

Adobe Stock 180816130

Leilighetene

På The Nest Mosetertoppen kan du velge mellom tre forskjellige leilighetstyper, fra A til C, hvor A er minst og C er størst.

Selve leilighetsbyggene består av bygg med 6 enheter og det skal i alt bygges 5 leilighetsbygg. Leilighetene får opptil 3 soverom og 2 bad og har størrelser fra 61 m2 til 76 m2.

Velg om du vil ha leilighet på bakkeplan, 2. etasje, endeleilighet eller i senter. Alle leilighetene er utstyrt med bod og med skap-plass på soverom og i gang.

426 FH Gruppen The Nest Exterior Vinkel03 v02

Kvalitet og gjennomført design

Leilighetene har et elegant, moderne og robust uttrykk. Et uttrykk som gjenspeiler kvaliteten, i vid forstand, som du vil oppleve på The Nest Mosetertoppen. Her kan du parkere bilen i parkeringskjelleren og nyte livet på Mosetertoppen. På dagtid vil du sannsynligvis være ute og boltre deg i løyper og bakker, mens på kveldstid kan du slappe av i en leilighet med gjennomtenkte planløsninger, omgitt av materialer av høy kvalitet som står i stil til leiligheten forøvrig.

426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 5 v05(2)
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 6 V06
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 4 V06
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 5 v05

Bebyggelse

TNA prospekt s21

Prisliste

Leilighetsbygg #1 BRA Pris
111 Solgt
112 Solgt
113 Solgt
121 Solgt
122 Solgt
123 Solgt
Leilighetsbygg #2 BRA Pris
211 Solgt
212 Solgt
213 Solgt
221 Solgt
222 Solgt
223 Solgt
Leilighetsbygg #3 BRA Pris
311 Solgt
312 Solgt
313 Solgt
321 Solgt
322 Solgt
323 Solgt
Leilighetsbygg #4 BRA Pris
411 Solgt
412 Solgt
413 Solgt
421 Solgt
422 Solgt
423 Solgt
Leilighetsbygg #5 BRA Pris
511 Solgt
512 Solgt
513 Solgt
521 Solgt
522 Solgt
523 Solgt

Leveranse

Utomhus

Utearealer er arrondert med stedlige masser, med pussing av overflater. Tilsådd. Veier med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Det blir satt opp skigard som rekkverk utendørs for å sikre sprang.

Tømrer og snekker

Utvendig kledning er grovt, liggende limtrepanel. Beiset ett strøk. Naturtorv på tak. 3 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Innerdører er kompaktdører.

Innv. overflater

Alle rom (unntatt toalett/bad) har bred, beiset limtrepanel på vegger og i himling. Toalett/bad har 30x60 fliser på vegger og bred, beiset limtrepanel i himling. Toalett/bad, gang, WC og bod har 30x60 fliser på gulv. Spis/stue/kjøkken og soverom har eikeparkett.

Elektro

Varmekabler i gulv på spis/stue/kjøkken, toalett/bad, WC, gang og bod. Panelovner på soverom. Faste lamper i alle rom, unntatt spis/stue/kjøkken. Panelovner, stikkontakter og brytere leveres i sort. Brannvarslingsanlegg.

Installasjon for TV/ internett

Det leveres trekkerør for fiber fra utvendig målerskap og inn i bod. Fra bod leveres cat 6 datakabel med RJ 45 nettverkskontakt og RG6 trippelskjermet koaxkabel med multimediekontakt inn til TV-plassering i spis/stue/kjøkken. Levering av fiberkabel/aksesspunkt inn i bod, inklusive modem, leveres av Alpin Infra.

Rørlegger

Alt inntegnet sanitærutstyr. WC er vegghengt. Brannslokningsanlegg er vanntåkeanlegg.

Ventilasjonsanlegg

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Separat aggregat for hver leilighet, plassert i bod.

Kjøkken, bad og garderobeinnredning

HTH kjøkkeninnredning i fargen Stockholm eller Dekor Grå. Benkeplate i 30 mm laminat. Hvitevarer med oppvaskmaskin, kombiskap (kjøl/fys), kjøkkenventilator med kullfilter, koketopp og stekeovn.80 cm bred baderomsinnredning med heldekkende vask. Garderobeskap i fargen Stockholm eller Dekor Grå.

Pipe og ovn

Stålpipe og Nordpeis peisinnsats.

Smørebod

Det er en felles smørebod. Alle leiligheter har tilgang til denne.

Parkeringskjeller og utendørs biloppstillingsplasser

Alle leilighetene i bygg nr 2 og 4 og leilighetene i andre etasje i bygg nr 3 og 5 har én parkeringsplass hver i parkeringskjeller. Driften av parkeringskjeller skal dekkes av disse leilighetene. Alle leilighetene i bygg nr 1 og leilighetene i første etasje i bygg nr 3 og 5 har én utendørs parkeringsplass hver. I tillegg er det 10 gjesteparkeringsplasser.Det jobbes med en alternativ løsning for en større parkeringskjeller som ligger øst for hus 3. Blir denne realisert og The Nest Mosetertoppen får adgang til denne, vil den inntegnede parkeringskjelleren utgå. De utendørs parkeringsplassene beholdes, og blir omgjort til gjesteparkeringsplasser. De 3 parkerings-plassene ved innkjøringen til den inntegnede parkeringskjelleren vil da utgå. De 18 leilighetene som har parkeringsplass i parkeringskjelleren, vil få tildelt sin plass i den alternative parkeringskjelleren. De 12 leilighetene som har utendørs parkering, vil få mulighet til å kjøpe seg parkeringsplass i den alternative parkeringskjelleren.

Eierform

Det er selveierleiligheter, organisert i ett leilighetssameie. Sammeiet blir pliktig medlem av Mosetertoppen velforening. Sameiene og velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Kontraktsforhold

10 % av kontraktssum betales ved kontraktinngåelse og restbeløpet betales i forbindelse med overtakelse. Dokumentavgift er 2,5 % av tomteverdien

Framdrift

Det forventes byggestart sommeren 2021. Forventet ferdigstillelse for de første leilighetene er påske 2022, resterende utover året 2022. Framdriften er avhengig av salgstakt og når byggetillatelse blir gitt.

Beliggenhet

Leilighetene ligger i sentrum på Mosetertoppen. Kjøper er kjent med at det her vil bli en massiv utbygging av leiligheter og utbygging av arealer regulert for næring. Kjøper er videre gjort oppmerksom på at driften av skianlegget vil kunne gi støy i perioder, spesielt knyttet til snøproduksjon og løypepreparering.

Forbehold

Det tas forbehold om at bilder, illustrasjoner og tegninger i diverse salgsmateriell kan avvike fra det som blir endelig leveranseomfang. Det tas videre forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse. Det foreligger to alternativer for de 3 vinduene i hjørnet av stua i leilighetstype C (endeleilighetene i andre etasje). Det er opp til tomteeier Mosetertoppen Hafjell AS å velge alternativ.

The Nest Mosetertoppen

  • Snøgaranti

  • Alpinanlegg

  • 61-76 M2 BRA

  • Bad: 1-2

  • Hems: Nei

  • Soverom: 2-3