Vangslia Oppdal

Midt i bakken

Les mer
Vy 14Uh Mork

5 tomter midt i bakken

Er du på jakt etter en flott tomt, med perfekt plassering i et av Norges mest attraktive skidestinasjoner? Leve Hytter tilbyr nå 5 hyttetomter med perfekt plassering i hjertet av Vangslia!

Her får du umiddelbar nærhet til skiløypene, heisanlegget og fantastiske turområder. Hva er kan være enklere enn å spenne på seg skiene utenfor døren og skli inn i skianlegget som ha 56 km med løypenett?

Sommerstid byr Oppdal på fantastiske turmuligheter.

DJI M Stolen Vangslia 046

Kan du tenke deg hytte i Vangslia i Oppdal?

Sett deg på interesselisten og få informasjon om prosjektet

Din kontaktinformasjon
Din melding

Mange muligheter i Norges største alpine skiområde

Oppdal byr på så mangt. Mest kjent er Oppdal Skisenter som er et av Norges største alpinanlegg. Det sies at Oppdal er Norges største alpine skiområde med alle naturopplevelser det kan gi. Bygda har i alt fire skiheisanlegg, Vangslia, Hovden, Stølen og Ådalen, med utallige muligheter. Bakkene holder en slik kvalitet at det har vært arrangert World Cup renn i både slalom, storslalåm og super-G. Oppdal er også et yndet utgangspunkt for fjellturer sommer som vinter til blant annet Trollheimen, Snøhetta eller Hornet. For langrennsentusiasten er det noe for enhver anledning enten du vil trene i kunkurransekløyper på Oppdal Skistadion eller koseturer med kakao i sekken i de mange turløypene. På Oppdal Skistadion vil det være skiføre fra november takket være snøproduksjonsanlegg. Sommerstid er det populært med foturer i fjellet. Det er også mulig å oppleve rafting i Driva.

Img0288 084justert
Img1327 042
Skiloype
Alpinist
IMG 8003
Img1092 078 Just
DJI M Stolen Vangslia 090
DSC 0016justert
Img1195 089 just2

Vy-hytter i Vangslia

Leve Hytter tilbyr 5 stk Vy-hytter i Vangslia på Oppdal. Tomtene har ski-in/ski-out beliggenhet i Vangslia, ca. 3 km vest for Oppdal sentrum. Tomtene har svært gode solforhold og fantastisk utsikt mot den vakre Oppdalsnaturen. Et stort løypenett med oppkjørte skispor finnes i umiddelbar nærhet.

Hyttene har Leve Hytter utviklet sammen med den anerkjente arkitekten Einar Jarmund. Leve Hytter har mottatt flere utmerkelser for hytteserien Vy. Solide materialer, store vindusflater, bygget med inspirasjon fra 1800-tallet med et moderne snitt, skaper et tidløst utrykk som står seg år etter år. I tillegg til en stilig arkitektur, så har Vy-hyttene meget praktiske plan­ løsninger.

Vy 14Uh Mork
Bilde 1 Vy 14 UH
Bilde 3 Vy 12 UH

Plantegninger

Vy 14 UH Sokkeletasje (inngang oppe)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1 + ekstra WC
 • BRA: 104M2

Vy 14 UH Hovedetasje (inngang oppe)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1 + ekstra WC
 • BRA: 104M2

Vy 14 UH Hems (inngang oppe)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1
 • BRA: 104M2

Vy 14 UH Sokkeletasje (inngang nede)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1 + ekstra WC

Vy 14 UH Hovedetasje (inngang nede)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1 + ekstra WC

Vy 14 UH Hems (inngang nede)

 • Soverom: 3
 • Bad: 1 + ekstra WC

Priser for tomt, grunnmur og hytte

I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling, tilknytningsavgifter (vann, kloakk), som vil koste ca 34 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (dokumentavgift, tinglysningsgebyr og pantattest) som vil koste ca 36 000 kr.

Tomt H43 (L11) får tinglyst vegrett over tomt H55 (L10).

Tomt Vy 14 UH Inngang oppe Vy 14 UH Inngang nede
H63 (L7) kr 5 569 000
H56 (L8) kr 5 569 000
H42 (L9) kr 5 569 000
H55 (L10) kr 5 631 000
H43 (L11) kr 5 631 000
Kart

Tomtene

Tomtene ligger rett ved alpinbakken med gode utsikt- og solforhold.

Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm og bredbånd frem til tomtegrense. Det er pliktig medlemskap i velforeningen. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Hyttene må beises i farge som bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter.

Felt B

Leveransebeskrivelse

Grunn- og betong Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Der det er inntegnet på situasjonsplanen leveres natursteinsmurer. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Mellom hytter og i trappinger på tomter er det medregnet skifermur. Skifermur sikres med skigard.

Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker Utvendig kledning er grov, stående Vy-panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv. Utvendig er hyttene beiset ett strøk.

Innvendig overflater Alle rom har 14 mm beiset Vy-panel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

Elektro Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkkenog bad Kjøkken- og baderomsinnredning og garderobeinnredning er inkludert.

Pipe og ovn Stålpipe og peisovn er inkludert

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising.

R4 A3208
DSF8624
DSF8669
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3163
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3408
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3340
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3550
0 Stue 3
0 Stue 4

Kontraktsforhold

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konseptmodellene VY med sokkeletasje. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Vangslia Utvikling AS vedrørende tomt, med Hoel & Sønner AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte, så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene.

Vangslia, Oppdal

 • 3 soverom

 • Custom Preset 9Created with Sketch.

  2 etasjer + hems

 • 1 bad + ekstra WC

 • Hems

 • Skiheiser

 • Snøsikkert