Vangslia Oppdal

Vangslia Oppdal

Midt i bakken

Les mer
Vy 14Uh Mork

Innflyttingsklar hytte midt i bakken

Er du på jakt etter en hytte, med perfekt plassering i et av Norges mest attraktive skidestinasjoner? Leve Hytter har nå en innflyttingsklar hytte med perfekt plassering i hjertet av Oppdal og Vangslia!

Her får du umiddelbar nærhet til skiløypene, heisanlegget og fantastiske turområder. Hva er kan være enklere enn å spenne på seg skiene utenfor døren og skli inn i skianlegget som ha 56 km med løypenett?

Sommerstid byr Oppdal på fantastiske turmuligheter.

Se Finn-annonse>>

DJI M Stolen Vangslia 046

Kan du tenke deg hytte i Vangslia i Oppdal og ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Cathrine, tlf 908 63 111/ cathrine@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding

Mange muligheter i Norges største alpine skiområde

Oppdal byr på så mangt. Mest kjent er Oppdal Skisenter som er et av Norges største alpinanlegg. Det sies at Oppdal er Norges største alpine skiområde med alle naturopplevelser det kan gi. Bygda har i alt fire skiheisanlegg, Vangslia, Hovden, Stølen og Ådalen, med utallige muligheter. Bakkene holder en slik kvalitet at det har vært arrangert World Cup renn i både slalom, storslalåm og super-G. Oppdal er også et yndet utgangspunkt for fjellturer sommer som vinter til blant annet Trollheimen, Snøhetta eller Hornet. For langrennsentusiasten er det noe for enhver anledning enten du vil trene i kunkurransekløyper på Oppdal Skistadion eller koseturer med kakao i sekken i de mange turløypene. På Oppdal Skistadion vil det være skiføre fra november takket være snøproduksjonsanlegg. Sommerstid er det populært med foturer i fjellet. Det er også mulig å oppleve rafting i Driva.

Img0288 084justert
Img1327 042
Skiloype
Alpinist
IMG 8003
Img1092 078 Just
DJI M Stolen Vangslia 090
DSC 0016justert
Img1195 089 just2

Vy-hytte i Vangslia, Oppdal

Leve Hytter tilbyr nå en Vy med sokkel i Vangslia på Oppdal. Hytta har ski-in/ski-out beliggenhet i Vangslia, ca. 3 km vest for Oppdal sentrum. Tomtene har svært gode solforhold og fantastisk utsikt mot den vakre Oppdalsnaturen. Et stort løypenett med oppkjørte skispor finnes i umiddelbar nærhet.

Hytta har Leve Hytter utviklet sammen med den anerkjente arkitekten Einar Jarmund. Leve Hytter har mottatt flere utmerkelser for hytteserien Vy. Solide materialer, store vindusflater, bygget med inspirasjon fra 1800-tallet med et moderne snitt, skaper et tidløst utrykk som står seg år etter år. I tillegg til en stilig arkitektur, så har Vy-hyttene meget praktiske plan­ løsninger.

Vy 14Uh Mork
Bilde 1 Vy 14 UH
Bilde 3 Vy 12 UH
Kart

Tomtene

Hyttefeltet ligger rett ved alpinbakken med gode utsikt- og solforhold.

Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm og bredbånd frem til tomtegrense. Det er pliktig medlemskap i velforeningen. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Felt B

Leveransebeskrivelse

Grunn- og betong
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Der det er inntegnet på situasjonsplanen leveres natursteinsmurer. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Mellom hytter og i trappinger på tomter er det medregnet skifermur. Skifermur sikres med skigard.

Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider

Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov, stående Vy-panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv. Utvendig er hyttene grunnet og beiset ett mellomstrøk. Toppstrøk ikke inkludert.

Innvendig overflater
Alle rom har 14 mm beiset Vy-panel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

Elektro
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkkenog bad
Kjøkkeninnredning fra HTH klargjort for integrering av hvitevarer- og baderomsinnredning fra HTH er inkludert. Kjøkkenventilator og nedfelt stålvask er inkludert.

Pipe og ovn
Stålpipe og peisovn er inkludert.

0 Stue 3
22 kjokken 4
DSF8624
DSF8669
7 baderom 2
5 soverom 4
R4 A3208

Vangslia, Oppdal

  • 3 soverom

  • 2 etasjer + hems

  • 1 bad + ekstra WC

  • Hems

  • Skiheiser

  • Snøsikkert

Din kontaktinformasjon
Din melding