Vardensvingen Kvitfjell

Vardensvingen Kvitfjell

Midt i smørøyet av Kvitfjell

Les mer
HJ 03242015 Kvitfjell 0020

Vardensvingen Kvitfjell

Vardensvingen ligger ideelt til på Kvitfjell sin 3. fjellside. Her har du tilgang til alle aktiviteter Kvitfjell kan by på! Fra Vardensvingen kan du skli ut i bakken, og skli hjem igjen når du er ferdig for dagen. Ønsker du å utnytte det gode tilbudet av restauranter og utesteder, er det overkommelig avstand fra hytta.

Tomteområde er et nytt hyttefelt og inngår i feltet Varden. Feltet har en trygg og barnevennlig beliggenhet.

Kvitfjell er meget snøsikkert. Skiløyper og alpinløyper er ved normal vinter tilgjengelige fra november til slutten av april.

Tomteområdet har flott utsikt mot Kvitfjell Vest. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert og skrånende terreng, noe som gir utmerket utsiktsforhold

Vil du vite mer om Vardensvingen?

Ta kontakt så hjelper vi deg

Din kontaktinformasjon
Din melding

Langrenn på Kvitfjell

Kvitfjell byr på mer enn bare alpint. Langrennsmulighetene er mange og variert. Løypenettet kan ta deg til både Skei og Gålå hvis du ønsker deg en langtur. Det Norske skilandslaget har brukt Kvitfjell som samlingssted både sommer og vinter. Det sier sitt.

Turtips:

Sklir du ned gønnløypa som går forbi Vardensvingen kommer du inn på løypenettet. Et fint turmål kan være å ta langrennsløypene opp til Varden Restaurant. Her kan du velge om du vil gå langt eller kort før du kommer deg til målet. Vel fremme på Varden Restaurant kan du få en velfortjent pust i bakken og etterpå er det bare å skli tilbake til hytta.

03 Langrennslopere
HJ 03252015 Kvitfjell 0061

Alpint for alle

Kvitfjell er kjent for sitt olympiske anlegg, men det betyr ikke at det bare er svartløyper. På Kvitfjell finner du bakker i alle valører og vanskelighetsgrader. Gønnløypa går rett på utsiden av Vardensvingen og leder deg inn i et av Norges flotteste alpinanlegg.

På Varden er det også tilrettelagt for pudderkjøring, nærmere bestemt i "Pudderskogen". Er det kommet nysnø i løpet av natten, så er det bare å komme seg tidlig ut i bakken for nyte myke svinger i deilig puddersnø!

Kvitfjell 12 november Top Stations Foto Kvitfjell Eskil Solberg 3a
Kvitfjell 24 januar Foto Vegard Breie Kvitfjell Alpinanlegg 8
Kvitfjell 24 januar Foto Vegard Breie Kvitfjell Alpinanlegg 38
Kvitfjell Alpinanlegg Foto Vegard Breie 54
Kvitfjell Middle Station 6 november Foto Eskil Solberg Kvitfjell Alpinanalegg

Vy hyttene - bygget på tradisjon for vår tid

Vy hyttene er utviklet av Leve Hytter i samarbeid med den anerkjente arkitekten Einar Jarmund. Hyttene har et stilrent og moderne uttrykk med inspirasjon hentet fra den gamle byggeskikken på 1800 tallet med enkle volumer, massive materialer, saltak og store takutstikk.

Hytteserien har vunnet flere priser for sitt design og er på rekordtid blitt en klassikker og et referansepunkt for den moderne hyttestilen.

PÅ de 11 tomtene i Vardensvingen skal det bygges det to forskjellige modeller av Vy serien: Vy med hems eller Vy med hems og underetasje.

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0106
Bilde 3 Vy 12 UH
Ingermariegrini Levehytter Eksterior Hafjell 63B9435
Vy 21 ATH Mir

Vy 21 ATH

Denne modellen har oppholdsrom og kjøkken på den ene halvdelen av langsiden på hytta. På den måten får man mulighet til å få utsikten inn i stua. På denne modellen er det også muligheter for å få en romslig hems.

DJI 0018

Vy 16 UH

Vy 16 UH er en hytte med sokkel. Med full underetasje og hovedetasje, og i tillegg hems, er dette en av våre største hyttemodeller. Her får du plass til hele storfamilien, pluss enda noen til. Denne modellen er laget med tanke på tomter i skånende terreng.

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Hafjell 63B9572
DSC02261
Leve Hytter 2020 Tinholt 8
Image015
Leve Hytter 2020 Tinholt 2
Leve Hytter 2020 Tinholt 24
Leve Hytter 2020 Tinholt 10
Skilt Tomt

Prisliste

Tomt Hytte Pris
7 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
9 Vy 16 UH Ta kontakt for pris
11 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
14 Vy 16 UH Ta kontakt for pris
15 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
16 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
17 Vy 16 UH Ta kontakt for pris
18 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
19 Vy 16 UH Ta kontakt for pris
20 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
21 Vy 21 ATH Ta kontakt for pris
DSF8624

Nøkkelinformasjon

  • Alpint

  • Snøsikkert

  • Hems

  • 2-3 soverom

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    1-2 etasjer

  • 84-121 m2 BRA