Vy Skihytter III

Langrenn og alpint på Kvitfjell

Les mer
01 Forside

Segalstadsetra, Kvitfjell Vest

Segalstadsetra ligger idyllisk til på vestsiden av Kvitfjell. Hvis sol, utsikt og skiaktivitet er viktig er dette et prosjekt du bør studere nærmere.

Tomteområde F3.9 ved Segelstadsetraer et nytt hyttefelt. Feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet har en trygg og barnevennlig beliggenhet.

Kvitfjell er meget snøsikkert. Skiløyper og alpinløyper er ved normal vinter tilgjengelige fra november til slutten av april.

Tomteområdet ligger vestvendt med meget gode utsikts- og solforhold. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert og skrånende terreng, noe som gir utmerket utsikt og solforhold.

Vy Skihytter på Kvitfjell Vest

Leve Hytter starter nå 3. byggetrinn og tilbyr 14 stk Vy Skihytter på Kvitfjell Vest. Hyttene ligger ved Segelstadsetra og har optimale solforhold og nær tilknytning til Kvitfjell Alpinanlegg. Området har også et fantastisk langrenns-terreng. Langrennsløypene er en del av et turløypenett som knytter Kvitfjell sammen med Gålå og Skei. Hyttene er tegnet av Jarmund/VigsnæsArkitekter, og i tillegg til en stilig arkitektur, så har hyttene meget praktiske planløsninger

63B9871
03 Langrennslopere

Langrenn på Kvitfjell

Kvitfjell byr på mer enn bare alpint. Langrennsmulighetene er mange og variert. Løypenettet kan ta deg til både Skei og Gålå hvis du ønsker deg en langtur. Det Norske skilandslaget har brukt Kvitfjell som samlingssted både sommer og vinter. Det sier sitt.

05 Freestyle

Alpint for alle

Kvitfjell er kjent for sitt olympiske anlegg, men det betyr ikke at det bare er svartløyper. På Kvitfjell finner du bakker i alle valører og vanskelighetsgrader. Blåløypa går rett på utsiden av Segalstadsetra hvor hyttefeltet befinner seg.

06 Barn I Alpinbakken

Hyttene på Vy Skihytter III

På Vy Skihytter III bygges det tre forskjellige modeller av Vy serien.

Vy 19 Ah Vinter

Vy 19AH vist i en annen situasjon enn på prosjektet

Vy 19 AH

Denne modellen har oppholdsrom og kjøkken den ene halvdelen av langsiden av hytta. På den måten får man mulighet til å få utsikten inn i stua. På denne modellen er det også muligheter for å få en romslig hems.

Leve Hytter Vy 23Ath Overblikk Revidert3 Www Mir No

Vy 23 CTH vist i en annen situasjon enn på prosjektet

Vy 23 ATHS

Det som kjennetegner Vy 23 ATHS er at den har døren på kortveggen og har oppholdsrom på hele den ene langsgående halvdelen mot utsikten. På denne modellen er det også muligheter for å få en romslig hems.

Vy 14Uh Lys

Vy 14 UH

Vy 14 UH er en hytte med sokkel. Det vil si at den har to hele etasjer samtidig som den leveres med en innredet hems. Denne modellen er laget med tanke på tomter i hellende terreng.

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Hafjell 63B9572
Ingermariegrini Levehytter Eksterior Hafjell 63B9435

Prisliste

Tomt Hytte Pris
1 Vy 19 AH kr 3 516 000
2 Vy 19 AH kr 3 539 000
29 Solgt
30 Solgt
31 Solgt
32 Solgt
3 Solgt
4 Vy 23 ATHS kr 3 775 000
33 Vy 23 ATHS kr 3 970 000
34 Vy 23 ATHS kr 3 910 000
28 Solgt
35 Vy 14 UH kr 4 180 000
36 Vy 14 UH kr 4 132 000
26 Vy 14 UH kr 4 252 000

Vy 14 UH har innredet hems. Vy 19 AH og Vy 23 ATHS er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, dele- vegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems er 220 000 kr for Vy 19 AH og 242 000 kr for Vy 23 ATHS.

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap, utvendig beising, takstige, utvendige terrengrekkverk/gjerder og trapper. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 170 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 65 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (anleggsbidrag vann- og avløp, kart og delingsgebyr, tinglysings- og attestgebyr for skjøte og pantedokument) som vil koste ca. 54 000 kr. Hvis kommunen enkelte steder krever rekkverk utomhus, vil dette komme i tillegg. Det vil da bli levert skigardsrekkverk.

Ingermariegrini Levehytter Helland 63B4143
Ingermariegrini Levehytter Helland 63B4059
Ingermariegrini Levehytter Helland 63B4159
Ingermariegrini Levehytter Helland 63B3999
Ingermariegrini Levehytter Linge 63B3602
Ingermariegrini Levehytter Linge 63B3786

Beskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefyllingmot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Der det er inntegnet på situasjonsplanen leveres natursteinsmurer. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mhtutomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovn er inkludert

Generelt

Kontraktsforhold: Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Tomten heftes med dette av bygge-klausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY.

Transport av festekontrakt med andel infrastruktur og tilretteleggelse m/tillegg gjøres med LodgeHytter AS. Kjøpesum betales ved tinglysning av transport av andel av festekontrakten for tomten. Kontrakt og oppgjør for tomta ivaretas av megler/advokat.

2 % av kontraktsbeløpfor hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift og Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven

Grunn- og betongarbeider betales 50% ved oppstart grunnarbeider, 40% ved ferdig grunn-mur og 10% ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene.

Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med LodgeHytter AS vedrørende tomt, med Løype Anleggsdrift AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut nødvendige opplysninger i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i LodgeHytter AS, Løype Anleggsdrift AS og Leve Hytter AS.

Tomt: Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense. Inntil tomte-/ hyttefeltet går langrennsløypernedover mot Studio H, og inn i det store løypenettet. Det er nær tilknytning til alpinsenteret, Blåløypa og Oleheisen.

Det er festetomter hvor hver hytte får egen tomt med eget Gnr. Bnr. Årlig festeavgift ved overtakelse er cakr. 2.000.- pr. daa. Det er bil- oppstillingsplass for 2 biler til hver hytte.

Det blir opprettet en velforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Hyttene må beises i farge som bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter.

Ferdigstillelse: Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Adkomst: Ta av E6 mot Kvitfjell ved Fåvang. Etter ca 2 km sving mot venstre og kjør mot Kvitfjells Vestside. Følg veien frem til skilt P-plass heis ved Studio H og innkjøring Segelstadsetra. Kjør opp seterveien. Tomtene ligger i solhellingen inntil Segelstadsetra mot Studio H.

Nøkkelinformasjon

  • Alpint

  • Snøsikkert

  • Hems

  • 2-3 soverom

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    1-2 etasjer

  • 76-104 m2 BRA