Vy Skihytter II

Vy Skihytter II

Langrenn og alpint på Kvitfjell

Les mer
01 Forside

Segelstadsetra, Kvitfjell Vest

Segelstadsetra ligger idyllisk til på vestsiden av Kvitfjell. Hvis sol, utsikt og skiaktivitet er viktig er dette et prosjekt du bør studere nærmere.

Tomteområde ved Segelstadsetra er et nytt hyttefelt. Feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet har en trygg og barnevennlig beliggenhet.

Kvitfjell er meget snøsikkert. Skiløyper og alpinløyper er ved normal vinter tilgjengelige fra november til slutten av april.

Tomteområdet ligger vestvendt med meget gode utsikts- og solforhold. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert og skrånende terreng, noe som gir utmerket utsikt og solforhold.

541 FH Gruppen Kvitfjell Enkel Hytte Vinkel02 v02

Illustrasjon tomtefelt

Vy Skihytter på Kvitfjell Vest

I 2. byggetrinn på Vy Skihytter II tilbyr vi 9 stk Vy hytter med sokkel. Hyttene ligger ved Segelstadsetra og har optimale solforhold og nær tilknytning til Kvitfjell Alpinanlegg. Området har også et fantastisk langrenns-terreng. Langrennsløypene er en del av et turløypenett som knytter Kvitfjell sammen med Gålå og Skei. Hyttene er tegnet av Jarmund/VigsnæsArkitekter, og i tillegg til en stilig arkitektur, så har hyttene meget praktiske planløsninger.

63B9871

Ønsker du mer informasjon om prosjektet?

Ta kontakt med vår hyttekonsulent Hege, tlf 416 34 295 / hege@levehytter.no

Du kan også sende inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Din kontaktinformasjon
Din melding
03 Langrennslopere

Langrenn på Kvitfjell

Kvitfjell byr på mer enn bare alpint. Langrennsmulighetene er mange og variert. Løypenettet kan ta deg til både Skei og Gålå hvis du ønsker deg en langtur. Det Norske skilandslaget har brukt Kvitfjell som samlingssted både sommer og vinter. Det sier sitt.

05 Freestyle
HJ 03242015 Kvitfjell 0020
Kvitfjell Alpinanlegg Foto Vegard Breie 54

Alpint for alle

Kvitfjell er kjent for sitt olympiske anlegg, men det betyr ikke at det bare er svartløyper. På Kvitfjell finner du bakker i alle valører og vanskelighetsgrader. Blåløypa går rett på utsiden av Segalstadsetra hvor hyttefeltet befinner seg.

06 Barn I Alpinbakken
IMG 8811

Ditt nye stamsted på Vy Skihytter

Et par hundre meter fra Vy skihytter finner du skicafeen Lettvint Cafè og Bar. Dette koselige stedet har for mange blitt en del av det gode livet på Vy Skihytter og et fast møtested. Her er det både bar og restaurant med en variert meny.

IMG 8982
IMG 5737
Pesto Potato and Burrata Pizza 1

Hyttene på Vy Skihytter II

På andre trinn av Vy Skihytter II bygges det 5 forskjellige størrelser av modeller av Vy UH. Vy UH er hytter med både underetasje og hems. Dette sikrer maksimalt med plass og gode rom. Vy UH er utviklet med tanke på tomter med helning. De store vindusflatene slipper lyset og utsikten inn.

Vy 14Uh Lys
DSC03413
Ext 3 Natt
Ingermariegrini Levehytter Eksterior Hafjell 63B9572

Plantegninger

Vy 19 ATU, hovedetasje (inngang nede)

  • Soverom: 5
  • BRA: 144M2

19 ATU, hovedetasje (inngang hovedetasje)

  • Soverom: 4
  • BRA: 144M2
Bilde 1 Vy 14 UH
Tomtekart ledig Kvitfjell skihytter 2 3

Prisliste

Tomt Hytte Pris
2a Solgt
2b Solgt
3a Solgt
3b Solgt
5 Solgt
6a Solgt
6b Vy 14UH (inngang oppe) 6 825 000
7a Vy 14UH (inngang oppe) 6 875 000
7b Vy 13UH (inngang oppe) 6 365 000
16 Solgt
18 Solgt
19 Vy 19 ATU (inngang nede) Solgt
21 Vy 19ATU (inngang oppe) 8 460 000
22 Vy 19ATU (inngang nede) 9 150 000
25 Vy 19ATU (inngang nede) 9 400 000
Leve hytter the nest 5
2022 levehytter interior hellerud del2 9 edited
Image015
2022 levehytter interior hellerud del2 1 edited
2022 levehytter interior hellerud 10 edited
Leve hytter the nest 7

Beskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefyllingmot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Der det er inntegnet på situasjonsplanen leveres natursteinsmurer. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mhtutomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 3 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset Vy-panel på vegger og i himling. Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovn er inkludert

Generelt

Kontraktsforhold: Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Tomten heftes med dette av bygge-klausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY.

Transport av festekontrakt med andel infrastruktur og tilretteleggelse m/tillegg gjøres med Lodge Hytter AS. Kjøpesum betales ved tinglysning av transport av andel av festekontrakten for tomten. Kontrakt og oppgjør for tomta ivaretas av megler/advokat.

2 % av kontraktsbeløp for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift og Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 151,4 fra des. 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid” frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Grunn- og betongarbeider betales 50% ved oppstart grunnarbeider, 40% ved ferdig grunn-mur og 10% ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene.

Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Lodge Hytter AS vedrørende tomt, med Løype Anleggsdrift AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut nødvendige opplysninger i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Lodge Hytter AS, Løype Anleggsdrift AS og Leve Hytter AS.

Tomt: Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense. Inntil tomte-/ hyttefeltet går langrennsløyper nedover mot Studio H, og inn i det store løypenettet. Det er nær tilknytning til alpinsenteret, Blåløypa og Oleheisen.

Det er festetomter hvor hver hytte får egen tomt med eget Gnr. Bnr. Årlig festeavgift ved overtakelse er ca kr. 2.000.- pr. daa. Det er bil- oppstillingsplass for 2 biler til hver hytte.

Det blir opprettet en velforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Hyttene må beises i farge som bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter.

Ferdigstillelse: Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Adkomst: Ta av E6 mot Kvitfjell ved Fåvang. Etter ca 2 km sving mot venstre og kjør mot Kvitfjells Vestside. Følg veien frem til skilt P-plass heis ved Studio H og innkjøring Segelstadsetra. Kjør opp seterveien. Tomtene ligger i solhellingen inntil Segelstadsetra mot Studio H.

Nøkkelinformasjon

  • Alpint

  • Snøsikkert

  • Hems

  • 2-3 soverom

  • 1-2 etasjer

  • 76-104 m2 BRA