Vy Skihytter II

Langrenn og alpint i Kvitfjell Vest

Les mer
00 Forside

Vy hyttene

Sammen med arkitektfirmaet Jarmund/Vigsnæs Arkitekter har Leve Hytter utviklet hytteserien «Vy», som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger.Hytteserientar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikkog en karakteristisk kledning som gir en tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater slipper inn mye lys og gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Ext  1 Natt Redusert Speilvendt
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3163
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3287
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3406
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3360
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3493

Med gjennomtenkte romløsninger gir stor plassfølelse og god utnyttelse av arealene.

Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3287
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3340
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3408
Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3496

Kvitfjell er mer enn alpint

Kvitfjell er kjent for sitt Olympiske alpinanlegg, men tilbyr også et fantastisk løypenett for langrenn. Så bra er løypene på Kvitfjell at det Norske skilandslaget har hatt Kvitfjell som fast samlingssted både sommer som vinter. Fra hyttefeltet kan du skli rett inn i skiløypene. Her kan du boltre deg i 350 km med langrennsløyper. Løypene kan blant annet ta deg til Fagerhøy, Gålå, Skei eller Fefor.

03 Langrennslopere
Kvitfjell 24 Januar Foto Vegard Breie Kvitfjell Alpinanlegg 9

Alpint for alle nivåer

Kvitfjell Alpinanlegg er sannsynligvis det alpinsenteret i Norge med størst spenn i løyper. Her kan du få de heftigste World Cup løyper til rolige plogsvinger i blå-løypa. Og nettop blåløypa ligger rett ved hyttefeltet.

Ehz 5948 Lo

Segaldstadsetra, Kvitfjell Vest

Segaldstadsetra ligger på Kvitfjell sin vestside. Her er det meget gode solforhold med ski inn/ut for både langrenn og alpint. Tomteområde F3.8 B er et nytt hyttefelt med ca 25 tomter. Feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet har en trygg og barnevennlig beliggenhet.

Perspektiv Jpg
04 Tyrihans

Vy skihytter i Kvitfjell

Leve Hytter starter nå 2. byggetrinn og tilbyr 9 stk Vy skihytter i Kvitfjell Vest. Hyttene ligger ved Segelstadsetra og har optimale solforhold og ski inn/ski ut i Kvitfjell Alpinanlegg. Området har også et fantastisk langrenns-terreng. Langrennsløypene er en del av et turløypenett som knytter Kvitfjell sammen med Gålå og Skei. Hyttene er tegnet av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter, og i tillegg til en stilig arkitektur, så har hyttene meget praktiske planløsninger.

Hytte Pris
2a: Hytte Vy 12UH (inngang nede) SOLGT
2b: Hytte Vy 12UH (inngang nede) SOLGT
3a: Hytte Vy 12UH (inngang nede) kr 3 822 000
5a: Hytte Vy 23UH (inngang oppe) Reservert
6a: Hytte Vy 12UH (inngang oppe) kr 3 866 000
6b: Hytte Vy 12UH (inngang oppe) kr 3 866 000
7a: Hytte Vy 12UH (inngang oppe) kr 3 866 000
7b: Hytte Vy 12UH (inngang oppe) kr 3 866000

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap, utvendig beising, takstige, utvendige terrengrekkverk/gjerder og trapper. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 50 000 og 100 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 65 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (anleggsbidrag vann- og avløp, kart og delingsgebyr, tinglysings- og attestgebyr for skjøte og pantedokument) som vil koste ca. 50 000 kr.

Plantegninger

Kvitfjell 24 Januar Foto Vegard Breie Kvitfjell Alpinanlegg 9
06 Barn I Alpinbakken
05 Freestyle

Leveransebeskrivelse

Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsattmhtutomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv. Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Pipe og ovn: Stålpipe og peisovner inkludert

Generelt

Kontraktsforhold: Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Tomten heftes med dette av bygge-klausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY 12UH. Transport av festekontrakt med andel infrastruktur og tilretteleggelse m/tillegg gjøres med LodgeHytter AS. Kjøpesum betales ved tinglysning av transport av andel av festekontrakten for tomten. Kontrakt og oppgjør for tomta ivaretas av megler/advokat. 2 % av kontraktsbeløp for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift og Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40% ved ferdig grunn-mur og 10% ved ferdigbefaring av grunn- og betong- arbeider. Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene. På tomt 5 kan det bli bygget en hytte med størrelse opp til og med Vy 23 med sokkeletasje eller Vy 25 med plate på mark. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med LodgeHytter AS vedrørende tomt, med Løype Anleggsdrift AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut nødvendige opplysninger i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i LodgeHytter AS, Løype Anleggsdrift AS og Leve Hytter AS.

Tomt: Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense. Inntil tomte-/ hyttefeltet går langrennsløyper nedover mot Studio H, og inn i det store løypenettet. Det er ”ski inn/ut” direkte fra alpinsenteret, Blåløypa og Oleheisen. Det er festetomter. Tomten vil bli organisert som et eierseksjons- sameie hvor tomten bebygges med 2 adskilte enheter (seksjoner). Eierne av hver seksjon vil gjennom eierseksjonssameiet ha ansvar for sin andel (1/2) av tomtens festeavgift og øvrige kostnader. Festeretten til tomten og bruksretten til uteareal og parkeringsplasser med videre vil eies av de to seksjonene i fellesskap som fellesareal. Årlig festeavgift ved overtakelse er cakr. 2.000.- pr. daa. Det er biloppstillingsplass for 2 biler til hver hytte. Det blir opprettet en velforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette. Hyttene må beises i farge som bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter.

Ferdigstillelse: Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale. Adkomst Ta av E6 mot Kvitfjell ved Fåvang. Etter ca2 km sving mot venstre og kjør mot Kvitfjells Vestside. Følg veien frem til skilt P-plass heis ved Studio H og innkjøring Segelstadsetra. Kjør opp seterveien. Tomtene ligger i solhellingen inntil Segelstadsetra mot Studio H.

Vy Skihytter Kvitfjell Vest II

  • 86 m2

  • Custom Preset 9Created with Sketch.

    2+hems

  • 3+hems

  • Skiheiser

  • 1 bad / 2 wc

  • Snøsikkert