Prosjektleder Grønn Hytte

Vil du være med å endre fremtiden?

Gronne Vinter16 u logo cropt copy

Verden er i forandring takket være menneskelig påvirkning. Vi i FH Gruppen, gjennom Leve Hytter, tar vårt ansvar og skal utvikle Grønn Hytte slik at barnebarna våre fortsatt kan glede seg over hvite vintre og en trygg fremtid.

Vil du være med oss inn i fremtiden og bli prosjektleder for Grønn Hytte?


Vi søker en lidenskapelig og faglig dyktig medarbeider som kan være prosjektleder for vår grønne satsning mot bransjens beste standard for miljøvennlige hytter.

Grønn Hytte er et konsept i FH Gruppen. Konseptet ledes og utvikles i Øyer, gjennom Leve Hytter, og inkluderer alle hyttebrandene i FH Gruppen.

Som prosjektleder for Grønn Hytte får du mulighet til å jobbe med en topp prioritet, samtidig som du har et stort konsern som støtte. Du får overordnet ansvar for konseptutvikling, og skal finne teknisk gode løsninger for miljøvennlige hytter.

Du må ha interesse og passion for miljø og bærekraftig utvikling.

Den personen vi søker må ha erfaring fra tekniske fag i byggebransjen. Utdannelse bør være bygningsingeniør eller -tekniker, eller gjennom yrkeserfaring ha tilsvarende kompetanse.

Vi tilbyr en helt ny stilling med gode muligheter til å påvirke egen suksess. Du vil få gleden av å være med på laget i en offensiv bedrift i sterk vekst.Om oss

FH Gruppen er Norges største hytteprodusent, med Familiehytta, Telemarkhytter, Nordlyshytter, Leve Hytter og Øverbygg som merkevarer. FH Gruppen omsetter for ca. 1,3 mrd i året. Hovedkontoret holder til i Oslo, mens Leve Hytter, Leve Montasje og Leve Leiligheter holder til i Øyer. Prosjektleder for Grønn Hytte skal ha kontorsted Øyer.

Søknadsfrist: Snarest
Søknad sendes på e-post til: ingunn@levehytter.no. Merk søknaden med «Prosjektleder Grønn Hytte».

Spørsmål om stillingen kan rettes til Arve Noreng på 908 56 188 eller arve@levehytter.no.