Norges største leverandør av fjelleiligheter.

Leve Leiligheter

Les mer
VY LEILIGHETER
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 5 v05
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 6 V06
426 FH Gruppen The Nest Interior Vinkel 4 V06

I hjertet av Norge har en visjonær kraft stått frem, med mål om å omdefinere begrepet fritidsboliger. Leve Leiligheter, en fremtredende aktør innen eiendomsbransjen, har satt seg som mål å bli landets ledende utvikler og bygger av fritidsleiligheter. Med en urokkelig forpliktelse til kvalitet, design og konkurransedyktige priser, har Leve Leiligheter vakt oppsikt i markedet med ambisjonen om å skape de mest attraktive leilighetene som appellerer til kvalitetsbevisste kunder.

Grunnlagt i 2019, har Leve Leiligheter raskt gjort seg bemerket ved å konsekvent levere bemerkelsesverdige prosjekter som kombinerer estetikk, funksjonalitet og kundetilfredshet. Et kjennetegn ved deres tilnærming er dedikasjonen til å omfavne de nyeste trendene innen arkitektur og design, og sikre at hver leilighet gjenspeiler det ypperste av moderne kvalitet.

LL GAUSTABLIKK HOST 23 42
LL GAUSTABLIKK HOST 23 19
LL GAUSTABLIKK HOST 23 20
LL GAUSTABLIKK HOST 23 26
LL GAUSTABLIKK HOST 23 33

Hjertet av Leve Leiligheters suksess ligger i deres kundesentrerte filosofi.

Selskapet legger stor vekt på å forstå og imøtekomme kundenes unike ønsker og behov.
Ved å benytte en systematisk og målrettet tilnærming, er Leve Leiligheter i stand til å ikke bare identifisere, men også overgå forventningene til deres verdifulle kunder. Deres forpliktelse strekker seg utover ren bygging; selskapet har etablert en omfattende struktur som overvåker hele kundereisen, fra markedsføring og salg til tilpasningsmuligheter, overlevering og grundig oppfølging av eventuelle garantikrav. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at hver del av kundeopplevelsen blir nøye adressert, uten rom for skuffelser.

Reisen begynte i januar 2020 med lanseringen av deres banebrytende prosjekt, Mosetertoppen Skiline Apartments. Siden da har Leve Leiligheter stolt overlevert nøklene til 15 bygg, som til sammen består av 82 eksklusive leiligheter plassert midt i de sjarmerende omgivelsene i Hafjell. Dette imponerende resultatet understreker deres dedikasjon til både å levere høy kvalitet og å overholde tidsfrister.

View 2 D2 5
View 1 D2 4
Skiline V EXT 03
Skiline V EXT 02
Skiline V EXT 01

Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt:)

Per Marius Melby

Daglig leder, Leve Leiligheter
per.marius@leveleiligheter.no
+47 991 56 306