Hvorfor velge oss?

Hvorfor velge oss?

Tidløst design møter
solid håndverk

63B0144

01.

Funksjonelle løsninger​

Fra planløsninger til store vinduer, praktiske boder, innebygde skap og skjermende takutstikk, brede paneler; det er mange elementer som spiller sammen for å få utnyttet rommene maksimalt og skape en hyggelig atmosfære. Hytta skal fungere optimalt for deg og dine.

2 soverom 8

02.

Nær naturen

Rikelig med vinduer fra gulv til tak gir et moderne preg innvendig, som utnytter naturlig lys og gir fantastisk utsikt, nært og fjernt. De karakteristiske, dype vinduskarmene bidrar til en harmonisk fasade, som passer inn med omgivelsene. Utvendig fremstår hytta som en selvfølgelig del av de fineste norske byggetradisjoner.

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0002

03.

Gode valgmuligheter

Vi tilbyr valg som gjør det lett å tilpasse ei hytte etter egen smak og egne behov, og hyttas beliggenhet. Du velger for eksempel blant grunnmodeller, størrelser, planløsninger, material og fargevalg, taktype, småbygg og en rekke interiørmessige detaljer. Hele tiden ivaretar vi praktiske, designmessige og arkitektoniske gode løsninger.

Leve Hytter 2020 Tinholt 4

04.

Komplett leveranse

Målet vårt er å gjøre prosessen med å kjøpe og bygge hytte så enkel og behagelig som mulig. Leve Hytter er ansvarlig søker for prosjektet. Vi står for byggemelding og ferdigattest, prosjekt- og byggeledelse, samt ettårsbefaring. Vi benytter Standard Norges kontrakt og leverer kvalitet hele veien, til avtalt tid og pris. Om det skulle dukke opp spørsmål underveis, vil vi alltid være behjelpelige.

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0093