Vår historie

Vår historie

Bygget på tradisjon,
for vår tid

Vy 26 CTH Vidda lavopplost

Moderne kvalitetshytter
med god arkitektur

I Norge har vi en stolt tradisjon for bygging med tre. Historien vår og landet vårt er fullt av vakre trebygninger. Her har vi funnet mye inspirasjon. Og vi har en levende hyttekultur i dag. Alt tyder på at gleden av å leve et liv nær naturen kommer til å fortsette. Ja, det blir kanskje stadig viktigere for oss?

Sammen med arkitekt Einar Jarmund (Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter mnal) har vi skapt et helhetlig, tidløst uttrykk, som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte. Selv om vi holder høy kvalitet, dyrker vi allikevel en nøkternhet. Utfordringen er mer å bygge så lite som mulig, enn så stort som mulig, og samtidig være sjenerøs.

Vi tror det er gjennom å være nyskapende at vi best kan kan holde tradisjonene i hevd og være aktuelle.

Les om veien til din Leve Hytte

Ingermariegrini Levehytter Nest 63B3504
Leve hytter the nest 13

Fornyer norsk
hyttetradisjon

Bak Leve Hytter står noen av landets mest erfarne hyttebyggere. Filosofien vår er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Å levere hytter som bare konkurrerer på pris er ikke gøy. Men pris skal heller ikke være en grunn til å velge oss bort. Så får vi heller jobbe litt hardere og smartere, sammen med våre dyktige håndverkere og lokale leverandører.

Vi bygger videre på norske byggetradisjoner, samtidig som vi vil tilføre noe nytt. Leve Hytter bygger hytter til mennesker som verdsetter skikkelig kvalitet og god arkitektur, til de som kjenner forskjellen. For oss gir det mening å gjøre arkitekttegnede hytter av høy kvalitet mer tilgjengelig.

Hovedkontoret til Leve Hytter ligger i Øyer i Gudbrandsdalen, et steinkast fra Hafjell.

Les om hvorfor du skal velge oss

Ingermariegrini Levehytter Eksterior Sjusjoen 63B0106