Kysten er klar!

Sommer Vy 2

Velkommen til Sommer-Vy

Tenk deg følelsen av å våkne uthvilt i egen hytte ved sjøen. Til lyden av bølgeskvulp og båter som drar seg forbi i sakte fart. Til lukten av klesvask som henger til tørk i sommersolen, og til utsikten av solvarme svaberg, holmer og skjær gjennom soveromsvinduet. På utsiden venter en verden av minnerike opplevelser på deg. Kalde forfriskninger på bryggekanten, krabbefiske og turer i kajakken. Solblanke dager hvor hav og himmel ligger kinn mot kinn, slik skjærgårdsidyllet er kjent for.

Nærmere naturen, der du trives best

Noen foretrekker sand og sjø foran fjell og snø – sånn er det bare. En hytte skal gjøre det mulig å komme nærmere naturen der du trives best. Enten det er på fjellet eller ved sjøen. Etter nesten åtte år i fjellheimen føler vi det er på tide å rette litt velfortjent oppmerksomhet mot sjøen og havet. Også kysten fortjener skikkelig gode hytter. Og da mener vi skikkelig gode hytter. For her er ingenting lagt til tilfeldighetene.

Hyttenes arkitektoniske utforming kjennetegnes av sjenerøse vindusflater som slipper naturen og lyset inn i luftige, men likevel lune oppholdsrom. Store, overbygde terrasser byr på gode, skjermede uteplasser som gjør det mulig å ha både spiseplass og sofagruppe under tak. Praktiske skyve- og foldedører gjør det enklere å bevare kontakten mellom inne og ute etterhvert som vær og vind endrer seg. Her vil du kunne nyte soloppgangen og sene sommerkvelder i tett kontakt med naturen.

Sommer-Vy 1

Sommer-Vy 5

Sommer-Vy 3

Sommer-Vy 4

Sommer-Vy 2

Opplevelsene står i kø

Sommer, sol, båtliv og fiske. Så snart vårsola begynner å varme, våkner lysten til å oppleve et friminutt fra hverdagen. Lune sommerkvelder rundt middagsbordet, forfriskende morgenbad og lyse sommernetter.

En sommerhytte står nok øverst på ønskelisten til mange. Men selv om Norge har en av verdens lengste kystlinjer, er det få forunt å ha dette rett utenfor døren. Sjøtomter er et begrenset gode, men fortvil ikke – drømmen er kanskje nærmere enn du tror.

Nå har vi, i samarbeid med Fredensborg Fritid, nemlig gleden av å kunne tilby både tomt og hytte med kysten som nærmeste nabo. Fødselen til Sommer-Vy skjer gjennom det prestisjefylte hyttefeltet, Sydri, i Kragerø – 36 sjønære sommerhytter med kort vei til alt kystlivet har å by på. En unik og sjelden mulighet sør for hverdagen.

Kysten er klar – er du? Sikre deg en solrik og sjønær sommerhytte i fantastiske Kragerø.