Årets afterski-hit: En hyllest til hyttelivet

En hyllest til hyttelivet

Screenshot 2019 12 18 at 21 08 47

Vil gjenta fjorårets suksess

Leve DJs - Foran Kygo og Alan Walker

Leve Hytter er kjent for å gå nye veier og er ikke redd for å være utradisjonell. I fjor dannet de Leve DJs med stor suksess. Etter kun to uker var debut-låten, "Ut på ski", inne på en topp 10 plassering på Spotify sin liste over de mest virale låtene her til lands. Foran stjerner som Kygo og Alan Walker(!)

- Det gikk over all forventning, sier markedsleder i FH Gruppen (morselskapet til Leve Hytter journ. anm.), og medlem av Leve DJs, Espen Harald Bjerke.

Leve DJs er et godt eksempel på Leve Hytter sin evne til å tenke utenfor boksen. -Hyttelivet handler ikke bare om fine hytter, men like mye om livet på hytta. Leve DJs er et et bidrag til nettopp dette; det gode livet på hytta, sier Bjerke

Ny låt -En hyllest til hyttelivet

- Med den positive responsen vi fikk i fjor, var vi ikke vonde å be når det ble snakk om å lage en oppfølger, sier Bjerke.

Årets låt er en hyllest til hyttelivet og en skildring av hvordan mange opplever livet på hytta.

- Mange velger å flytte fra bygda til de store byene for å satse på karriere. Da blir gjerne hytta et fristedet i en hektisk hverdag. Det er dette den nye låten handler om, forklarer Bjerke.

Spillejobber

Med suksessen til debutlåten ble det flere spillejobber sist vinter, med blant annnet opptreden på Red Bull Janteloppet på Mosetertoppen i Hafjell. Her ble også låten offisielt soundtrack for arrangementet og TV2 sin TV produksjon av rennet.